Google Mail vine cu o noua optiune

Posted by

Se pare ca cei de la Gmail au scos o noua optiune pentru a selecta mailurile importante. Eu pana acum puneam o steluta celor importante, acum o sa am si stelute si etichete, si naiba stie ce mai pun pe un mail si tot nu o sa le vad atunci cand trebuie.

gmail important mail

Initial m-am gandit ca e totusi utila optiunea aceasta, dar dupa o saptamana constat ca tot stelutele sunt mai utile. De ce? Pentru ca gogle (gmail defapt) considera prea multe lucruri din e-mail-ul meu importante. De exemplu imi vin niste loguri pe mail de la fastpay.ro la fiecare comanda. Pentru ca sunt multe mailuri de genul asta inteligenta artificiala a dedus ca trebuie sa fie foarte important pentru mine respectivele e-mailuri desi dupa ce le-am vazut in secunda urmatoare le mut intr-un folder separat ca o arhiva a operationilor si nu ca mai au vreo importanta pentru mine.

Acum sa speram ca algoritmul e indeajuns de destept sa invete din faptul ca eu le marchez mereu ca neimportante aceste e-mailuri si cu timpul sa inteleaga ca nu cantitatea lor conteaza.

One comment

  1. Interesanta ideea. Am observat imediat schimbarea pentru ca folosesc gmail

Comments are closed.