#haisamancamimpreuna

Posted by

Coca Cola #haisamancamimpreuna Cum ar fi sa nu iti placa o reclama in care apare numele tau? Desi nu este cea mai cea reclama pe care am vazut-o, trebuie sa recunosc ca narcisistul din mine (asa m-a lasat un comentator sa inteleg ca sunt) nu poate decat sa aprecieze aceasta reclama. Ce imi pare rau este faptul ca are logo-ul vechi, desi il schimbasem in ziua cu tweet-ul, dar probabil nu la toti s-a actualizat noua poza.

Despre campania #haisamancamimpreuna probabil o sa va mai spun cate ceva, puteti citi oricum pe site-ul lor daca dati click pe bannerul din dreapta. Deocamdata va invit sa vizionati clipul cu numarul 5 din campanie, cel in care apare si contul nostru de twitter:

Poti castiga si un ceas Pebble la Manafu pe blog, daca dai un tweet pe #haisamancamimpreuna si dupa aceea urmezi instructiunile din articol. Adica pui link-ul catre tweet drept comentariu la respectivul articol. Desi nu mai port ceasuri de vreo 17-18 ani, parca m-ar tenta un asemenea ceas. Dar cum nu ma stiu prea norocos, am decis sa las pe altul sa castige si nu m-am bagat in aceasta competitie.

UPDATE: Am descoperit ca mai exista un clip in care apare tweet-ul meu.