HappyDental – un cabinet care se implica in social media

Posted by

happydentall.roMulti cred ca social media inseamna doar un cont pe twitter si pe facebook, sau un blog pe care tot pui linkuri catre site-ul tau si or sa curga garla de clienti. Din pacate nu e chiar asa. Social Media inseamna comunicare si implicare.

Astfel am dat peste un cabinet pentru care chestiile astea au sens. Bineinteles, este cabinetul la care imi tratez … as zice dintii, dar mai repede radacinile, ca dintii nu prea mai sunt demult la mine cei naturali. Si reparam „plasticele” puse de altii, eventual inlocuite cu ceramica. Probabil cea mai buna reclama a lor ramane la terminarea lucrarilor cand lumea ma va intreba, vai unde ti-ai reparat dantura, pai stiti la cabinetul X. Dar cum nu cu toti te intalnesti „face to face” acest cabinet a inteles destul de bine ca are nevoie si de implicare in social media. Si cum eram eu intr-o zi pe twitter si povesteam ca tocmai am fost la dentist si m-am trezit si cu un premiu frumos din partea lor. Da, asta inseamna implicare in social media, asta inseamna sa te faci cunoscut. Eu am primit gratuit un tratament de albire a dintilor in valoare de 1000 de ron. Cum insa eu nu prea mai am ce albi, la mine e mai mult plastic decat dinti, a beneficiat de premiu sotia mea. Si a fost foarte multumita. Deci va recomand cu incredere Happy Dental.

Probabil va intrebati cum am ajuns la acest cabinet. Problema mea de a merge la dentist a fost mereu amanata doar din doua motive 1. bani (dar astia nu ajung niciodata) si 2. gasirea unui cabinet bun. Si cum la un moment dat incep sa te doara sau sa pice diverse chestii facute prost de alti dentisti, pe post de dinti, ajungi sa incepi sa cauti un cabinet bun. Si cum recomandarile pe care le-am primit erau in Bucuresti, cam greu de ajuns si cam foarte scumpe, am ajuns pe dentist.ro. Primul lucru pe care, trebuie sa recunosc, ca mi-a dat incredere a fost numele O’Connor, am cautat cate ceva si de el pe net, m-am gandit ca si cel mai slab medic cu studii si implicare prin tari ca Anglia e sigur mult mai bun decat dentistii nostri autohtoni. Asa ca numele si pagina cabinetului m-au convins ca s-ar putea sa fie „firma” serioasa. Dupa prima sedinta, in care vroiam sa-mi cimenteze o lucrare care nu prea mai statea de mult la locul ei, m-am convins ca stiu ce au de facut oamenii astia din primele dialoguri avute: „Cine v-a montat dintii acestia? Nu prea mai stiu cum il cheama, are cabinetul in cutare locatie. Mda, intr-adevar, medici mai batrani inca folosesc materialul acesta, noi nu-l folosim decat la lucrarile temporare.” De asemenea, modul in care lucreaza, cumulat cu experienta mea de o viata pe scaunul de la stomatolog imi da incredere. E o chestie care ma deranjeaza, dar probabil au si ei niste normative europene de respectat. Nu-mi place sa vad ca lucreaza cu manusi, dar sa zicem ca sunt eu de moda veche si ca asta e un semn de profesionalism. Sau am ramas cu sechele de la primul stomatolog care si-a pus manusi si care nu prea stia nici cat mine ce are de facut. Dar despre asta va povestesc in alt articol.

P.S. Acesta nu este un advertorial sau cel mult este un advertorial de multumire pentru beneficiile oferite in mod gratuit.

One comment

Comments are closed.