Hater for fun

Posted by

google-adwords Despre campania de remarketing nu v-am vorbit inca, dar efectele ei, si bune si rele, se vad aproape zilnic. Pozele de mai jos au o poveste, mie mi-au placut cum sunt realizate, asa ca am zis ca nu strica sa le impartasesc cu voi pe blog, ca sa nu radem doar noi, astia din birou, de ele. Povestea apartine unui coleg de birou si am sa va impartasesc povestea asa cum am primit-o de la el, prin viu grai.

„Aseara eram la o bere cu niste prieteni si, din vorba in vorba, am ajuns sa discutam despre bloguri. Atunci a inceput sa se vaite ca tot ii apare o reclama cu una „haotica” si nu intelege ce e cu poza aluia pe blogul fetei. Era convins ca Haotik (haotica) este fata. I-am explicat ca nu este fata, ca se citeste „h a o t i c” si ca este coleg de birou cu mine.”

Astazi, la munca, i-a trimis un set de poze cu mine, luate de pe DragosSchiopu.ro si modificate in photoshop. Am zis ca e pacat sa nu „ne radem” impreuna de ele. I-as fi pus si un link autorului, dar se pare ca vrea sa ramana in anonimat.

Astept si alte creatii daca sunt facute cu bun simt si in spirit de gluma. Promit sa le pun pe blog daca imi plac si in limita timpului disponibil. Adica sa dai dovada de creativitate.

4 comments

  1. Si mi-e mi-au placut de aceea le-am si pus pe blog, chiar daca ma ironizau.

Comments are closed.