Huidule, noi te iubim

Posted by

Ca sunt fan al Cronicii cred ca se vede atunci cand vrei sa apesi pe butonul de comentarii si scrie pe el „Carcoteste”. Ma uit la Cronica Carcotasilor de multi ani, nu pot sa spun ca ma uit de la inceput ca e atat de departe in timp  incat nici nu-mi aduc aminte cand am inceput sa ma uit frecvent la ea. Oricum am revazut primele emisiuni sau secvente din ele cu alte ocazii. Am fost de doua ori in studio la Cronica, dar inainte de toate acestea acum 5-6-7 ani exista (cred ca mai exista si azi) un forum. Un forum al cronicii, nu cred ca am scris vreodata pe el dar il foloseam pentru a-i scrie cate ceva lui Serban, si desi eram un nimeni, nici macar fan nu ma declaram atunci, imi raspundea de fiecare data la orice intrebare puneam. Mai ales la vremea aceea era mare lucru sa ma bage o vedeta in seama.

Acum un an s-a intamplat nenorocirea, un accident nefericit la schi. Un accident dupa care am stat cu sufletul la gura vrand sa stim ce se intampla. Dupa accident Huidu a revenit, intai la radio, dar nu mai era el, era alt om, nu il recunosteam, din punctul meu de vedere era o leguma. Numai Ioana stie cate mesaje i-am dat sa o intreb daca e bine Serban si daca isi mai revine. Nu mi-a raspuns niciodata, probabil nu era treaba ei sa-si dea cu parerea despre asta.

Ma gandesc ca a muncit foarte mult si ca a trebuit sa invete totul de la inceput pentru ca parea un copil de 10 ani neascultator. La radio nu puteam sa ascult in fiecare dimineata, asculta Dana si ma tinea la curent cu imbunatatirile suferite. Odata la cateva saptamani cand il ascultam vedeam ca isi revine, si asta ma bucura enorm. A revenit incet incet si pe ecrane. Si intr-o buna zi era din nou el, asa cum il stiam inainte de accident.

Dincolo de emisiune, Serban a insemnat intotdeauna viata, energie, bucurie. Indiferent de ce a facut, de cine a facut misto, energia de care a dat dovada intotdeauna m-a facut sa fiu fanul lui. Cand am auzit ce s-a intamplat nu am putut decat sa ma intristez din nou. Cand am aflat de la Cabral ca nu o sa mai apara la tv m-am intristat si mai tare. Stiu ca trece prin momente grele, stiu ca a facut o gresela mare, dar a gresi este omeneste, asa cum noi ca oameni ar trebui sa putem ierta greselile oamenilor. Speram sa-l revad dupa ce trece de aceasta perioada grea din nou pe ecrane, si zambetul si buna dispozitie a lui sa fie transmisa din nou tuturor telespectatorilor.

Nu am scris pana acum pentru ca nu-mi place sa tratez pe blog subiecte fierbinti, dar pana la urma am simtit nevoia ca trebuie sa o fac. O sa urmez linia articolului lui Cabral si sa inchid comentariile,  pentru ca nu isi au rostul.

Comments are closed.