I hate Gabriel Resources

Posted by

„Nu vom pleca din Romania. Vom fi aici si peste 25 de ani. Dimpotriva, am depus cereri pentru obtinerea dreptului de extragere a aurului din mai multe zone din Muntii Apuseni. Romania este foarte bogata in resurse miniere, atit aur, cit si alte metale“, a declarat directorul financiar al Gabriel Resources, Richard Young.

Ah ce te-as impusca si pe tine si pe toti. Daca italienii le-au dat foc romanilor de prin dughele de la Roma, nu putem sa dam si noi foc acestor Canadieni. Desi lumea se opune, toata lumea e impotriva, ei tot continua sa vrea sa ne distruga tara. Pentru o mana amarata de aur, statul romanan care ia un rahat de profit vrea sa ne bage cianuri pe gat, sa distruga o serie de vestigii arheologice si sa distruga o zona care ar scoate mult mai multi bani din turism decat din ramasitele de aur care se gasesc acolo.

Ce sa mai scriu, ca am fost intodeauna impotriva exploatarilor de la Rosia Montana, ca ar trebuii sa le dam in cap sa plece si sa ne lase in pace cu cianurile lor cu tot. Eu le-as pune cianura in mancare la restaurant la sefalaii astia mari din Gabriel Resource sa le treaca cheful de afaceri.

One comment

  1. Pentru sterilul acesta tare (sefalaii de Gabriel Res.)folosesti mijloace prea radicale (impuscare ,otravire),Poate ar fi mai bune metode mai moderate in care sa-i dizolvi.

Comments are closed.