Sa-mi fac iar cont la AdSense, sa nu imi fac …

Posted by

Dupa cum stiti acum vre-un an de zile cei de la AdSense mi-au taiat contul pe motiv de Invalid Clicks, eu cred ca motivul a fost mai repede de genu, are prea putin trafic ca sa ne mai pierdem vremea cu el. Ma gandeam acuma daca merita sa imi fac iar cont la AdSense. Ca siteuri cu trafic asa extraordinar nu am, ca sa ma considere demn de luat in seama si sa nu ma baneze iar asa fara motiv, supararea pe ei nu mi-a trecut, si cat de sus si tare ar striga unii ca sunt cei mai tari si cei mai de treaba, pana si cei de la ebay si-au dat seama de ce fel de politica non-fairplay au cei de la Google.

Deci stau si caut raspunsuri la intrebarea: De ce mi-as face iar cont la AdSense? si nu prea gasesc motive sa imi fac. Gasesc insa nenumarate motive sa nu imi fac.

2 comments

  1. Eu am avut trafic mai mic ca al tau pe site-urile cu Adsense si culmea, nu am contul sters! Click-uri invalide sunt mereu si orice ai face nu scapi de ele. Google nu este fair-play, toata lumea cu capul pe umeri stie asta. Motivul principal pentru care ar trebui sa iti faci cont din nou este ca totusi, site-ul asta plateste cel mai bine, orice ar spune oricine!

  2. si eu am siteuri cu adsense unde clickurile sunt de 1 cent si uneori chiar 2,3clickuri=1 cent. Cu toate astea media totala e spre 10 centi/click, daca as scoate astea cu 1 cent ar fi mai bine. De curand am realizat ceva, tu ai avut adsense pe fabica si fabrica nu e conform TOS, chiar il incalca la greu..

Comments are closed.