Iar m-am invaritit cu masina pe sosea

Posted by

Din pacate iar am comis-o, si am pus masina de-a curmezisul soselei. Treaba a inceput pe DN1 pe la Prisma cand un idiot cu numar de Galati statea si dormea pe banda a doua, ma rog nu dormea dar nici prea tare nu mergea, cat sa incurce circulatia. Se baga prin drepata o dubita sa-l depaseasca ma bag si eu. Dubita apuca eu eram cam la limita, dau sa ma bag peste el cu speranta ca franeaza si ma lasa sa intru, dobitocul accelera mai sa intre in mine.

Franez la limita ca sa nu intru in cel ce mergea linistit pe banda din dreapta si il las sa se duca. Si mai iau dupa el, in speranta ca acum omul stie ca vreau sa ma duc mai tare decat el si se va da laoparte.

De unde , avea banda lui si gata. In Otopeni desi sunt trei benzi, rar ma bag pe banda din margine, mai ales acum cu umezeala si multa apa in partea aia a soselei. Asa ca stau cu ochi pe el doar doar se da din calea mea si ma lasa sa trec. Astfel ca nu observ mult in fata pietonul care traversa si masinile care opresc la trecere. Cand franeaza si el, destul de brusc, desi aveam distanta destul de mare de dobitoc vad ca incepe sa fuga masina. Ma si vedeam cu roata rupta de marginea de beton care separa benzile cand intr-o fractiune de secunda trag de volan invers si masina incepe sa se invarta invers. Acum ma vedeam intrand in plin in el, dar nu-mi parea rau ca o merita, dar reusesc sa invart masina indealuns de mult si sa o opresc exact cu usa mea langa porbagajul lui. Cu ocazia acestui derapaj botul masini a intrat pe banda din mijoc unde un domn cu ditamai jeep-ul reuseste sa ma evite la secunda. Multumesc pentru atentia sporita de care a dat dovada. Intorc masina la loc si plec mai departe.

2 comments

  1. Trebuie sa recunosti ca iti trebuie si tie ceva prudenta la volan. Poate el era incepator. Iti spun asta din prisma faptului ca momentan ma comport cam ca el in trafic pentru din teama de a schimba banda :P.
    Se mai intampla, iar claxoanele flash-urile n-au nici un efect daca cel putin in cazul meu.

  2. Nu fac cu farurile si nici nu claxonez, si nici nu era incepator, era doar un nesimtit.

    Si tre sa recunosc ca uneori sunt cam nebun la volan, asa cum nici flash-urile nu au nici un efect asupra mea.

Comments are closed.