Seara de teatru: Joaca de-a vacanta

Posted by

Teatru: Jocul de-a vacantaPiesa a fost ok, nu prea prea nu foarte foarte dar au fost cateva momente bine realizate si interpretate. In rolul princaipal Aurelian Temisan. Per total mi-a placut piesa. Ce nu mi-a placut, momentele „musical” din piesa, desi am un mare respect pentru trupa Majestic si la un moment dat viata mi-a oferit sansa sa fac chiar parte din trupa, nu prea ma omor cu momentele alea muzicale din timpul piesei de teatru. Chiar daca fetele din trupa arata super si seful lor e un tip de nota 10.

Si domnule Mirel Maneru, sunteti extraordinar domnule, intodeauna va admin pentru modul extraordinar cu care jucati. Dar parca mai erau si alti actori in trupa care jucau lafel de bine, ce sa intamplat cu ei, sper ca nu au plecat la Bucuresti toti.

Alceva ce nu mi-a placut au fost idioti din sala, le-as zice manelisti dar cine stie poate jignesc manelisti prin asta si nu mi-as dorii. Nu sunt rasist dar mama ce imi venea sa ma ridic de pe scau si sa ii fut un picior direct in fata la dobitocul ala care comenta tot timpul (si imi cer scuze cititorilor pentru exprimare dar nu am alta exprimare decat una pe limba lor pentru asta). Si mai era unu cu telefonul, care la un moment dat cand sa luat cineva de el comenta ceva de genu: „care-i problema ta”. E problema noastra dobitocule ca am venit la teatru sa vedem piesa nu sa-ti ascultam tie telefonul, si e problema ta de taran imputit ca in afara de faptul ca mata a uitat sa te educe nu intelegi nici ce a vrut sa spuna nenea ala la microfon inainte de spectacol cand anunta inchiderea telefonelor mobile. Si daca esti taran prost stai acasa, sau dute la discoteca pentru ca intr-o sala de teatru oricum e plictiseala mare pentru neoronul tau obosit.