Iata unde gasesti usi metalice de calitate, pentru casa sau apartament

Posted by

Locuiesti la casa si crezi ca aceasta a fost solutia pentru a avea parte de confort si siguranta. Asa ai aflat si ca usa, calea principala de acces, este una din cele mai importante alegeri pe care le-ai facut. Se pare ca, pe masura ce suprafata de locuit este ma mare, cu atat mai rezistenta, solida, robusta trebuie sa fie usa.

Nici cei care locuiesc la apartament nu se poate spune ca lasa mai prejos pretentiile. Mai cu seama pentru ca pot fi deranjati de zgomotele din vecinatate, cand isi vor alege usa de la intrare vor tine cont si de efectul de izolare fonica, printre altele. Dar unde gasesti usi metalice de calitate? Afla din randurile ce urmeaza.

TotulDespreUsi, magazin online si fizic unde sigur iti vei gasi usa potrivita

Pentru cei din capitala, poate fi interesant si de vizitat locatia fizica si, in plus, pot solicita si montarea usii alese. Pentru noi toti ceilalti, ramane o optiune varianta online, Totuldespreusi.ro. Isi pot alege de aici usa dorita, unele modele sunt disponibile la comanda. Pentru transport si montaj, depinde de locatia ta, deci vezi in pagina oficiala astfel de detalii.

Cat despre usa aleasa, sa vedem de ce de aici si de in mod special usa metalica pare sa fie una din cele mai apreciate alegeri:

  • Mai sigura. Practic investesti in starea ta de bine si in linistea ta de acum si peste ani. Chiar daca nu ai in vedere un potential risc ca vor fi tentative de intrare prin efractie, mai bine consideri astfel de riscuri o oportunitate de a preveni. Usa metalica, in functie de dotarile sale si de clasa de protectie, poate fi mai greu, daca nu chiar imposibil sa o deschizi, poate fi chiar si blindata.
  • Mai practica. De cele mai multe ori vorbim de mai mult de o singura inchidere, ceea ce inseamna ca poti folosi mai multe sisteme pentru siguranta ta. Inchidere practica, pe baza de cheie si/sau zavor, unele au si inchideri ascunse.
  • Multifunctionala, daca poate izola termic si fonic. Usile metalice ce nu sunt simple casete metalice, goale, ci au spuma densa in interior, au si rol de izolare termica si fonica. Efecte foarte importante, daca ne gandim ca pe la rama tamplariei adesea pierdem caldura. Sau ca suntem mereu deranjati de zgomotele de la exterior, chiar daca nu vorbim neaparat de tipete, muzica de la vecini, simplul fapt ca auzi cand trec vecinii pe la etajul tau, cand se deschide/inchide usa unui apartament vecin tot deranjant este.

Cat costa o usa metalica de calitate?

In stocul celor de la TotulDespreUsi vom gasi varietate de tipuri de usi si evident varietate de preturi. Sunt disponibile aici usi metalice de exterior, antiefractie, antifonice, de la branduri mari precum Maco sau Steelline. Preturile variaza in functie de dotari, culori, dimensiuni. Este insa de asteptat sa scoti din buzunar in jur de 2.000-3.000 de lei.

Ca tot vorbim de disponibilitate si culori, posibil ca mare parte din clienti sa prefere notele de gri sau negru. Nu te feri insa de imaculatul alb, alege ce se potriveste decorului casei tale, dar nu te cufunda in banal. Daca ai nevoie de consiliere nu ezita sa ceri ajutorul celor din echipa. Cat rasfoiesti paginile virtuale ale acestui magazin online descopera si ofertele curente, promotiile, dar si gama de usi de interior/exterior, fiind de preferat cat acestea sa fie pe aceeasi lungime de unda cromatic si stilistic.

Contact:

Strada Avrig 29B , magazin TOTULDESPREUSI.RO, sector 2, Bucuresti
0726.223.296
0726.223.294
office@prodias.ro