Idei pentru firmele private de transport feroviar

Posted by

regiotrans De cateva saptamani, in Gara de Nord, si-au facut loc doua automate noi de bilete. Intr-un fel, cei de la compania aia naspa, de refuz eu mereu sa ii dau numele, au facut un pas inaintea celor privati si au instalat astfel de automate. Ma gandesc ca nu ar strica sa apara si automate de bilete pentru trenurile private, poate unul chiar in Ploiesti Vest, ca sa nu mai fiu nevoit sa-mi iau din tren, iar cel mai tare ar fi sa vad unul chiar in tren.

Ar mai usura din munca nasilor care, desi comanda biletele de pe tablete, uneori in zilele foarte aglomerate, nu reusesc sa ajunga pana la capatul trenului. Mi-ar face probabil si mie calatoria mai placuta si toata lumea ar avea doar de castigat.

O alta idee pe care as vrea sa o vad implementata ar fi posibilitatea sa iau bilet online de pe site sau, si mai frumos, printr-o aplicatie pe telefonul mobil. In felul asta, cand ma sui in tren, imi generez biletul, cand vine nasu’, ii arat frumos ecranul telefonului cu biletul generat, eventual sa aiba si un QR code pe care sa-l scaneze si sa vada ca biletul e valid si totul este in regula.

Voi ce alte idei ati vedea utile pentru a fi implementate de firmele particulare de transport feroviar? Si ma refer la ele, pentru ca in general am vazut ca in momentul in care am o cerinta, sunt foarte deschisi si cauta sa imi rezolve problemele foarte rapid.

De exemplu, exista anumite garnituri care ofera internet gratis. Sper eu sa se ajunga la momentul in care toate garniturile vor fi dotate cu asa ceva.

5 comments

  1. Mersul trenurilor???? Ala tiparit pe hartie oricum a cam disparut deja….

  2. Pai daca nu mai are nevoie de mult timp pentru taiat bilete, are timp mai mult sa stea la vorbe cu oamenii. 🙂

  3. Regiotrans cred ca a ascultat si chiar dupa acest articol a introdus biletele online, iata ca se face anul si in weekend cel putin vad foarte multi oameni cu bilete online, unii nici macar nu au ceva tiparit dar spun un numar conductorului si acesta le tipareste biletul.

Comments are closed.