Who is Red John?

Posted by

red_john Duminica o sa aflam cu totii marele mister. Eu, unul, nu mai am deloc rabdare si am in cap propriile teorii despre cine ar putea fi. Cu toate ca lista de suspecti a scazut simtitor, refuz sa cred ca Red John este pe acea lista, asa ca ma astept la tot felul de surprize din partea celui care a compus scenariul filmului. Am propria teorie pe care o s-o expun mai jos.

Pe forum sunt sute de dezbateri si mii de teorii, inclusiv varianta unui frate geaman al lui Bob Kirkland, inclusiv o lista cu personaje mai mult sau mai putin exotice.

Tocmai ce am vizionat ultimul episod aparut (S06E07) si nu stiu de ce, in momentul in care l-am vazut pe agentul CBI Ron, am avut cumva senzatia ca el este Red John. Dincolo de faptul ca nu avea ce sa caute la spital, insasi scena respectiva nu-si avea rostul si pare pusa cumva acolo intentionat. L-am regasit si pe listele de suspecti, de asemenea am gasit si un clip cand la petrecerea surpriza pentru Lisbon, primul care intinde mana si o saluta e Ron. Cineva comenta ca apare din ce in ce mai des de-a lungul episoadelor. Asadar, pariez ca el este Red John.

Daca urmariti The Mentalist si va place serialul, astept in comentarii sa-mi spuneti lista voastra de suspecti sau pe cine aveti voi drept suspect principal.

Si la final mai vreau sa fac o gluma: in cautarile mele, Google a sugerat ceva. Am facut un print screen ca sa vedeti si voi ce zice Google. Ca indiciu, pot sa zic ca aia de pe randul de sus sunt aproape toti morti sau nu mai au mult pana isi gasesc sfarsitul. Ala de jos pare sa traiasca bine mersi, o fi stiind Google ceva?

Haotik Red John

Deci, pe cine pariati?

UPDATE: Pentru cei nerabdatori cred ca pot urmarii hashtagul #TheMentalist pe twitter.

17 comments

 1. Alex: mi-ai stricat feng shui-ul cu delcaratiile lui Bruno Heller.
  Ramona: Intreaga organizatie facea multe crime dar doar unele dintre ele erau semnata cu „zambaretul”.

 2. Si ce crezi ca mai multi membri nu pot semna cu „smile” o crima? that’s the point. Red John it’s not just a person.

 3. Ramona: producatorul sunstine ca e unul dintre cei de pe lista. Si pe lista in viata mai sunt doi: Gale si Reede iar cum zice si lumea pe net Reede e prea gras pentru ca sa fie el iar Gale daca nu e Red John in mod sigur e unul dintre cei mai puternici oameni din organizatie si se vede asta din plin in penultimul episod din serie.

 4. Sunt convins ca sunt multi implicati si lucreaza pentru el, dar cred ca Red John e unul singur.

  Eu mereu am crezut ca Jane e Red John si ca totul e in mintea lui, dar vad ca Heller ma contrazice. Ar fi foarte interesant ca si Heller sa minta 🙂

 5. Chiar acum sapam pe net sa vad daca s-a difuzat serialul ca se difuzeaza in seara asta dar nu stiu ce inseamna „in seara asta” in termeni de fus orar. Maine dimineata la noi sau azi la pranz.

 6. Eu cred ca Red John este Cho sau Van Pelt. Sa va zic si de ce cred asta. Cho este mult prea serios si ar putea ascunde multe lucruri, dupa ce a lucrat in armata ar putea sa aiba ceva sechele.
  Van Pelt pe de alta parte ar putea sa fie macar in organizatia din spatele lui Red John pentru ca si-a ucis sotul si ar putea avea la fel ceva traume, iar Red John are grija de cei slabi dupa cum stiti…

 7. Nu stiu, cred ca acum ruleaza, pentru ca s-a incins rau hashtag-ul vad, fata de azi dimineata.

 8. McAllister is Red John. Asa ziceau si de dimineata pe twitter, asa a zis si cineva acum cateva momente. Nu-mi dau seama exact ce se intampla dar se pare ca episodul asta are multe situatii neprevazute.

 9. mi s-a parut foarte slab episodul. si am multe nelamuriri.. le-am pus intr-un articol pe blog ca sa fie treaba treaba

 10. Chiar s-a aflat cine e Red John? Eu sunt in urma cu episoadele 😀

 11. Vazusem dar nu credeam 😛 Mereu am crezut ca daca se afla cine e Red John nu o sa mai aiba farmec serialul.

Comments are closed.