If you don’t get a miracle… become one

Posted by

Nick Vujicic Melodia, dar si clipul sunt superbe. Ca sa nu va mai spun ca devin un tot mai mare fan Nick Vujicic pe zi ce trece. Si, desi e cu dedicatie pentru toti oamenii, as putea spune ca o pot dedica cu predilectie haterilor, nu in mod neaparat celor de pe net, ci tuturor care au uitat cat de frumoasa poate fi viata si sunt plini de frustrari. E pacat.

Viata e mult prea scurta pentru a ne pierde vremea cu frustrari. Incercati sa fiti fericiti si sa faceti si pe altii fericiti. Optimismul, buna dispozitie, zambetul iti poate schimba viata, si nu doar pe a ta, ci si pe cea a celor din jur.

Daca intr-adevar vrei o lume mai buna, invata sa zambesti, sa fii optimist si sa fii mai bun. Cu totii avem probleme si credem ca viata nu e dreapta, dar trebuie sa ne gasim drumul spre fericire, iar daca Nick a reusit, tu de ce nu ai putea sa o faci?

Va las sa vedeti videoclipul si sa trageti singuri concluziile:

2 comments

  1. Fericirea e ceva atat de vag si neclar. Mi se pare in unele situatii asa gresit sa alergam dupa ea si sa o tratam ca pe o destinatie fixa… E remarcabil ce a reusit sa faca Nick, dar nu sunt chiar asa mare fan si nici cantecul nu mi se pare impresionant. 🙂 Doar pentru ca nu are maini si picioare nu inseamna ca tot ce iese pe gura lui e aur.

Comments are closed.