7 motive pentru a participa la Social Media Summer Camp

Posted by

 Dupa cum stiti, anul trecut am fost foarte incantat de Social Media Summer Camp; drept urmare, m-am inscris si la editia de iarna a acestei tabere. De aceea, anul acesta m-am inscris primul la ea si, desi acest articol participa la campania Blogal Initiative pentru locul oferit in cadrul taberei, nu particip pentru mine, ci pentru Dana care stiu ca si-ar dori mult sa mearga in aceasta tabara, pentru ca i-a placut la editia din iarna.

Motivele pentru care ar trebui sa particip sunt multe, dar am decis sa sortez din ele si sa las doar 7, cele mai importante:

1. Ai ocazia sa inveti foarte multe lucruri de la bloggerii prezenti la eveniment. Daca la conferinte ii vezi mereu pe fuga si nu ai timp sa stai la vorba cu ei, aici ai ocazia sa ii intrebi vrute si nevrute.

2. Inveti in vacanta. Cam asa as defini cel de-al doilea motiv pentru care ar trebui sa participi la Social Media Summer Camp. Este echilibrul perfect intre conferinte si distractie. Asa incat te simti ca intr-o vacanta in care te distrezi din plin, dar si inveti enorm de multe lucruri.

3. Ai ocazia sa cunosti oameni din companii. In cazul meu, dar cred ca si al altora, s-au legat multe colaborari frumoase dupa acest eveniment. Ai ocazia sa vezi care companii au proiecte, care ti se potrivesc si ai ocazia sa le spui mai multe despre tine, pentru a te alege atunci cand un proiect se potriveste cu blogul si personalitatea ta.

4. Obtii feedback pentru blogul tau, primesti multe sfaturi si gasesti oameni care au trecut poate prin situatii asemanatoare cu a ta.

5. Afli mai multe despre mecanismul unor campanii, care sunt rezultatele si ce se cere de la un blogger intr-o campanie.

6. Iti faci prieteni noi, de la care vei putea invata si mai tarziu. Te distrezi si te simti bine.

7. Si un ultim motiv. Ai ocazia sa-l cunosti pe Vali Petcu si, chiar daca la inceput o sa isi afiseze aceeasi eterna masca pe care o stim cu totii, poate cu putin noroc o sa vezi ca nu e chiar asa si ca ceea ce stii din online nu reprezinta 100% pe omul din spatele brandului Zoso. Daca mai adaug aici Andrei Rosca, Victor Kapra, Bobby Voicu si altii, mai ca te-am convins ca nu ai niciun motiv sa amani pentru alta data participarea la aceasta tabara.

Si, pe langa toate motivele de mai sus, mai e unul mai special pentru care merita sa participi, special media.

De asemenea, mi-ar face mare placere sa vad si alti bloggeri din Prahova ca participa la aceasta tabara. Poate un alt blogger din Prahova ajunge sa aiba articolul castigator si sa participe la aceasta tabara si asta m-ar bucura la fel de mult.