Imbunatatiri Haotik.ro

Posted by

Salut, de dimineata am plecat la munca pornit sa fac unele imbunatatiri pe care le aveam in cap de mai multa vreme. In primul rand, am schimbat putin fontul la text, sper eu ca e mai lizibil, nu am ajuns inca sa cer parerea designerilor sa imi spuna daca e sau nu ok aceasta schimbare.

In al doilea rand, am adaugat la articole butonul de +1 de la Google. Am tot vrut sa o fac, nu stiu daca ajuta sau cu ce ajuta, insa ideea de a apasa butonul acela mie imi place. Adica si daca nu are nici un efect, eu ma simt bine cand apas pe el pe alte bloguri si ma gandesc ca si altii se vor simti bine cand vad un articol bun sa poata sa dea +1 la el.

In al treilea rand, am aranjat putin mai bine butoanele de sharing din subsolul unui articol.  Asta pentru ca, dintr-o eroare mai veche de-a pluginului meu, stateau cam aiurea aliniate in anumite conditi. De fapt, tot ce trebuia adaugat era un float:left; in fisierul de css al temei, pluginul avand deja creata clasa pentru formatari. Ceva, ceva am gandit eu atunci cand l-am construit.

Mai am o modificare in cap, dar inca nu sunt sigur exact ce vreau. Doresc sa pun un fundal intunecat cu stele sau ceva de genul, nu stiu inca ce si cum, dar probabil daca gasesc ceva sa-mi placa zilele urmatoare o sa pun pe blog. Sau poate ceva fractali, dar nu colorati cum arata ei in diverse poze si poate mai spre alb-negru.

Daca aveti si alte sugestii, sunt binevenite si probabil le voi implementa daca imi plac.

7 comments

  1. In locul imaginii intunecate pe care vrei sa o pui pe fundal, ai putea pune ceva bleu (culoarea cerului) , pentru ca s-ar potrivi si cu partea de sus a sidebar-ului. 🙂

  2. Şi la mine se încarcă bine. Fontul e mai ok, dar aliniază într-un fel butoanele de share.

  3. Mie mi se incarca repede blogul, nu sta 4-5 secunde, cred ca depinde si de conexiunea la net. Pe langa asta, cand ma uit la titlul acolo sus si vad Haotik ma duce cu gandul la ciocnirea particulelor la CERN. Poate ai folosi ceva cu asta 😀

    In rest toate bune si frumoase !

  4. O sa vad ce pot face si pentru a optimiza viteza de incarcare zilele astea.

Comments are closed.