Criza de cuvinte

Posted by

Zilele trecute m-am pomenit intr-o minunata criza de cuvinte. Si nu, nu e vorba de idei, aveam ideea, una minunata de altfel daca ati citit povestea copacului din Padurile Sincii, dar nu reuseam de nici o culoare sa o scriu. Pur si simplu mi-a luat 3 zile ca sa pot sa scot acel articol. Nu reuseam sa gasesc cuvintele potrivite care sa exprime ce am eu in cap.

Am vrut sa scriu articolul acesta chiar atunci, in plina criza, dar nici pe acesta nu am reusit sa-l scriu. Si o sa vreau sa va intreb pe voi daca ati patit vreodata asa ceva.

Am avut parte de criza de timp pentru a scrie un articol pe zi, am depasit-o avand mereu in draft cate ceva sau deja programate pentru zilele mai incarcate, in care stiam sigur ca nu voi avea timp sa ma apropii de blog. Am prins si criza de idei, cand parca nu era nici un subiect de scris pe blog si parca nu se intampla nimic, am reusit sa o depasesc si pe asta in momentul acesta, avand mai multe idei de cat pot scrie pe blog. Am avut parte si de criza de scris, momente in care nu aveam nici un chef de scris.

Doar ca, de data asta, nu era lene, nu era plicitiseala, nu era nimic din ce mai intalnisem anterior. Pur si simplu nu puteam sa scriu, ca si cum ceva nu m-ar fi lasat, nu reuseam sa scriu 2 randuri care sa fie cat de cat acceptabile si inteligibile ca sa le pot da publish.

Mi-am dat seama cu aceasta criza cat de mult mi-ar lipsi blogul, iar chiar daca nu o sa imi iasa niciodata bani din blog, o sa continui sa scriu, pentru ca imi place sa fac asta. Si a fost o lupta crancena intre imi doresc sa scriu si nu pot sa scriu.

Revenind la problema din titlu. Ati patit asa ceva, sa simtiti ca pur si simplu nu puteti scrie, desi aveti in cap ideea de baza, neconturata si nefinisata?