IMM-urile din Romania sunt amenintate de un nor YMENS

Posted by

 Un nor de natura necunoscuta a fost detectat ieri deasupra Bucurestiului. Acesta pare sa afecteze IMM-urile cu care intra in contact si tinde sa duca la cresterea productivitatii sau sa aduca procese de optimizare a muncii angajatilor din aceste microintreprinderi. Acesta pare sa ofere servicii de cloud la un pret extraordinar de bun (intre 3 si 15 euro/user), am putea spune chiar de nerefuzat, de catre patronii acestor IMM-uri.

Cercetatorii au descoperit in acest nor ymens produs intr-o fabrica speciala numita sugestiv fabrica de nori, cateva caracteristici interesante pe care o sa incerc sa vi le prezint mai jos.

Se pare ca acest nor este alcatuit din noua elemente de baza, urmand ca cei de la fabrica de nori sa adauge pe parcurs noi elemente. Elementele descoperite pana acum in componenta noului ymens sunt: INDEX, INTRANET, CORESPONDENT, JURIST, COMERCIANT, FACTURATOR, RECRUTOR, PLANIFICATOR si VIDEOCONF.

Elementul principal INDEX ajuta la cresterea productivitatii angajatilor, fiind un tool deosebit de util in manipularea documentelor, setarea drepturilor asupra acestor elemente si indexarea lor, pentru o gasire ulterioara cat mai usoara.

Un alt element interesant, descoperit in acest nor, a fost INTRANET prin care se pot gestiona informatiile din companie, cum ar fi evidenta masinilor, a mijloacelor fixe sau, de ce nu, administrarea concediilor angajatilor.

Desi toate elementele sunt deosebit de interesante si sunt inca cercetate amanuntit de specialistii nostri, nu va mai atragem atentia momentan decat asupra unui singur element, FACTURATOR, care permite tinerea eficienta a evidentei facturilor, ajutand astfel la cresterea fluxului intern al companiei.

Pe masura ce vom analiza si celelalte componente, vom incerca sa venim cu noi amanunte. Pana atunci, va las sa vizionati un video mult mai explicativ:

Va mai putem spune ca TeamNet, compania care se face vinovata de aparitia acestui nor, a fost inclusa in ultimii 4 ani în Top 50 companii cu cea mai mare rata de crestere la nivel european. De asemenea, am inteles ca a atins o cifra de afaceri in 2011 cu 65% mai mare decat cea din anul anterior, respectiv de peste 34 milioane euro.