Inca un Prahovean ia locul 1 la campaniile Blogal Initiative

Posted by

Din pacate scriu cu ceva intarziere acest articol, pentru ca in momentul in care am primit pe sms rezultatele concursului tocmai treceam granita si ieseam din tara. Asa ca m-am bucurat enorm sa vad ca marele premiu a mers al Bogadan Cojocaru. Felicitari inca odata pentru premiu si nu pot sa spun cat ma bucur ca blogosPHera a aratat inca odata ca are ceva de spus.

Si daca credeti ca am terminat tot ce aveam de spus, atunci va inselati, urmeaza si alti oameni ca Livia (pe care o botez eu mereu Iulia), Denise, Andreea sa isi arate talentul si indemanarea blogosferica. Si mai sunt cativa.

Revenind la ce face Blogal Initiative, nu pot decat sa le multumesc pentru faptul ca in mod clar ne rasplateste munca si ajuta la cresterea blogosferei locale. Si vedeti ca mai sunt inca cateva campanii la care puteti participa si la care ne vom lupta pentru premii, pentru ca eu particip in continuare la fiecare campanie organizata de Blogal Initiative, si am de gand sa si castig din cand in cand. E drept ca uneori nu apuc sa fac tot ceea ce imi doresc, un bun exemplu fiind campania pentru usbstore.ro pentru care am avut un timp destul de limitat de alocat desi aveam o idee foarte interesanta de prezentat in aceasta campanie.

Deci, la final va mai spun doar atat: Tineti-o tot asa.

2 comments

Comments are closed.