The Incredible Hulk (2008)

Posted by

Ma plictiseam teribil in weekend si la sugestia unui prieten am vazut filmul „The Incredible Hulk”. E din 2008 filmul si e foarte tare, nu stiu cum mi-a scapat de nu am mers sa il vad in cinema atunci cand a rulat, cert este ca mi-a placut la nebunie.

Este un film de actiune,sf si thriller despre un om de stiinta Bruce Banner,http://www.9am.ro/top/LifeStar/229931/8-profesori-fictivi-pentru-educatia-din-romania/4/Biologie-Bruce-Banner-Hulk-Avengers.html (interpretat de Edward Norton) aflat intr-o cursa contra cronometru cu trupe militare ce il vaneaza pentru a-l studia si pentru a-i folosi puterile. Motivul: boala de care sufera il face sa se transforme intr-un urias monstru verde, ce trezeste prin prezenta, simultan, interes si panica. Aventurile prin care trece m-au tinut intr-un suspans total si aflat in euforia filmului, m-am gandit la final sa caut jocuri cu Hulk. E si asta o modalitate de a-mi umple timpul, plus ca sunt pasionat de jocuri. Si am gasit o multime, ma asteptam ca un film atat de interesant si cu incasari atat de mari sa prinda si la producatorii de jocuri si bineinteles, la cei care le joaca.

Ca sa imi fie mai la indemana, am cautat intai in Google Play, un joc pentru mobil, https://play.google.com/store/apps/details?id=com.marvel.avengersalliance_goo&hl=en. Astfel, am instalat Avengers Alliance de la Marvel unde ma pot juca cu Hulk dupa bunul plac, mai ales ca este cu intreaga armata de luptatori, iar de data asta sunt pus in tema pentru ca filmul Avengers (2012) l-am vazut in cinema. E destul de interesant dar imi consuma repede bateria si imi incalzeste telefonul peste masura, asa ca daca tot petrec destul de mult timp in fata calculatorului m-am gandit ca ar fi mai bine sa caut variante de joc cu Hulk pentru desktop. Iar astazi raspunsul a venit, am descoperit Incredibilul Hulk varianta de online slots. Nici nu m-a tinut cateva ore bune in fata calculatorului, de mi-am dat seama acum ca am avut o zi destul de neproductiva la munca. L-am abandonat sa imi rezolv taskurile dar abia astept sa ajung acasa sa ma pot juca din nou.

Si daca ma simt norocos, si chiar ma simt azi, cred ca rulez cateva miscari si cu bani. Asa, for fun. Vi-l recomand si voua! Si filmul, dar si jocul!