Internship la TreeWorks (Zelist/Zelist Monitor)

Posted by

Cei de la ZeList cauta un intern. Si daca aveti cumva impresia ca posturile de intern intra la munca patriotica ei bine nu e asa, acest post este platit. Deci si inveti si iei si bani, ce poate fi rau in asta.

Postul oferit este de Jack of al trades (nici eu nu am stiut ce insemna dar suna bine) si include activitati de research, analiza, si multe alte chesti foarte interesante care se intampla in spatele cortinelor ZeList. Si o sa o cunoasteti si pe Alexandra pe langa multe alte persoane interesante de pe acolo. 

Dupa cum anuntau si ieri pe blogul zelist postul necesita urmatoarele abilitati:

  • o cunoastere medie spre buna a social media, (adica sa fi auzit de Haotik, Zoso, Manafu, Bobby si eventual altii cativa, dar neaparat de Haotik )
  • bune capacitati de organizare si analiza, (adica chiar daca ai auzit de Haotik trebuie sa nu fi haotic ci organizat si ordonat)
  • cunoasterea limbii engleze la nivel mediu, (adica ceva mai mult decat haoticoengleza mea cu tente de romengleza)
  • capacitate de efort prelungit, rezistenta la stres si abilitati de comunicare, (unoeri comunici cu oameni ca mine, deci iti trebuie rezistenta la stres si rabdare ca sa nu ne certam)
  • simtul umorului si capacitatea de a gandi/decide pe cont propriu. (adica sa apreciezi ce am scris in paranteze si sa nu iei in serios)

Daca toate astea te-au convins ca esti omul potrivit nu ramane decat sa dai repede repede un e-mail la razvan [at] tree.ro cu cc la office [at] tree.ro pana in data de 12.01.2011 ora 17:00. Internshipul este platit (am mai spus), este pe perioada a doua luni de zile si exista dupa posibilitatea de angajare. Programul de lucru este de 6 ore pe zi  si necesita prezenta la sediul ZeList din Bucuresti.

P.S. Nu uitati sa spuneti ca de al mine ati aflat de job internship, ca sigur nu va mai va angajeaza 🙂