Interviu cu Dragos Schiopu de la Haotik.ro

Posted by

 Pe Iuliana am cunoscut-o in urma cu doua saptamani la clubul de Public Speaking si mi-a trebuit sa raspund la o singura intrebare pentru a o convinge ca trebuie sa imi ia un interviu. Astazi era putin speriata (cred) de numarul de comentarii si reactii la adresa interviului, cand am vazut e-mailul am ras si i-am raspuns ca fie nu am vazut eu toate reactiile, fie au fost destul de putine de data aceasta.

Intrebarile au fost diversificate si mi-a facut placere sa raspund la ele. Ma gandesc sa va povestesc zilele urmatoare care a fost intrebarea si raspunsul care mi-a adus ca premiu acest interviu. Am o poveste foarte interesanta despre asta, din care toti ar trebui sa invete ceva. O poveste demult uitata si care ar fi trebuit sa o tin minte toata viata.

Si, ca sa nu ma mai lungesc cu vorba, va las sa cititi interviul, daca nu l-ati citit inca.
Face blogging si o face foarte bine! Interviu cu Dragos Schiopu de la Haotik.ro

One comment

  1. Speriata? Nu. Poate doar unpic uimita de cum sar bloggerii imediat cu ironii, ca nu cumva vreunu sa se ridice si sa fie „strigat” ca e mai bun decat ei. Uimita pentru ca nu multe dintre articolele mele pozitive si legate de dezvoltarea personala au fost dezbatute, cum a fost interviul tau dezbatut acum.

    Interviul cu tine a fost interesant si sper sa mai ai ocazia sa repeti astfel de experiente, pentru ca ai multe de zis.

    M-ai facut curioasa cu privire la povestea pe care vrei sa ne-o dezvalui. Am sa-ti urmaresc blogul ca sa fiu pe faza.:-))

Comments are closed.