mai 30

Interviu cu Dragos Schiopu de la Haotik.ro

 Pe Iuliana am cunoscut-o in urma cu doua saptamani la clubul de Public Speaking si mi-a trebuit sa raspund la o singura intrebare pentru a o convinge ca trebuie sa imi ia un interviu. Astazi era putin speriata (cred) de numarul de comentarii si reactii la adresa interviului, cand am vazut e-mailul am ras si i-am raspuns ca fie nu am vazut eu toate reactiile, fie au fost destul de putine de data aceasta.

Intrebarile au fost diversificate si mi-a facut placere sa raspund la ele. Ma gandesc sa va povestesc zilele urmatoare care a fost intrebarea si raspunsul care mi-a adus ca premiu acest interviu. Am o poveste foarte interesanta despre asta, din care toti ar trebui sa invete ceva. O poveste demult uitata si care ar fi trebuit sa o tin minte toata viata.

Si, ca sa nu ma mai lungesc cu vorba, va las sa cititi interviul, daca nu l-ati citit inca.
Face blogging si o face foarte bine! Interviu cu Dragos Schiopu de la Haotik.ro

Taguri:
  1. Speriata? Nu. Poate doar unpic uimita de cum sar bloggerii imediat cu ironii, ca nu cumva vreunu sa se ridice si sa fie „strigat” ca e mai bun decat ei. Uimita pentru ca nu multe dintre articolele mele pozitive si legate de dezvoltarea personala au fost dezbatute, cum a fost interviul tau dezbatut acum.

    Interviul cu tine a fost interesant si sper sa mai ai ocazia sa repeti astfel de experiente, pentru ca ai multe de zis.

    M-ai facut curioasa cu privire la povestea pe care vrei sa ne-o dezvalui. Am sa-ti urmaresc blogul ca sa fiu pe faza.:-))

Comentariile sunt inchise.