Interviu cu rca-ieftin.ro

Posted by

rca-ieftin M-au abordat in urma cu cateva saptamani sa ma intrebe daca la volan sunt la fel de haotic precum personajul de pe blog, dar au descoperit cu totul si cu totul o alta atitudine atunci cand conduc. E drept, o atitudine pe care am adoptat-o relativ recent, dupa ce in primii ani eram Gigi Viteza. Oricum, acum incerc sa fiu calm in orice situatie, atat la volan, cat si in afara masinii, si am vazut ca nu-mi aduce decat foloase.

Prea multe nu are rost sa va mai spun, va las pe voi sa descoperiti in interviul acordat celor de la rca-ieftin.ro. Il puteti citi aici.

3 comments

  1. Mie mi-a spus cineva ca sunt agitata :)). Ma, pana la urma nu conteaza cum esti tu la volan atata timp cat respecti indicatoarele si problema asta se poate remedia pe parcurs.

  2. Nu doar indicatoarele, cred ca ar fi un mare pas daca am incepe sa respectam pe ceilalti participanti la trafic. 🙂

  3. @Haotik aici stii cum… ala se grabeste, celalalt nu are rabdare, toata lumea vrea sa ajunga cat mai repede la destinatie si atunci se creaza un haos total.
    Zicea parca Titi Aur ca traficul din marile orase, mai ales cele care sunt supra-aglomerate, daca s-ar respecta indicatoarele si toate cele necesare, s-ar circula mult mai usor.

Comments are closed.