Invatam ceva de la evenimentele 2.0 la care participam?

Posted by

Am auzit la cativa intrebarea asta, am auzit la altii ca ar fi o intrebare buna, asa ca am stat sa ma gandesc la ce raspuns pot sa le dau acestor oameni. Daca nu cred ca invata nimic de la aceste evenimente orice idee as expune eu, uite eu am invatat chestia asta, replica care o sa vina o sa fie ca el stia asta inca din 2007,  si atunci nu stiu sincer ce as putea raspunde la aceasta intrebare pentru chiar a ajuta omul respectiv.

De exemplu unu din lucrurile care le-am invatat eu la BIZ SMS Camp este faptul ca bloggeri nu sunt niste copii. Si da o sa ziceti, si ce cacat inseamna asta. Pentru voi nu insemana nimic, pentru mine inseamna mult. O sa scriu intr-un articol cum credeam eu ca Groparu e un copil si ma gandeam eu ce cauta acolo intre speakeri, pentru ca nu il cunoscusem niciodata pana acum. Ei bine mi-a daramat clar si pentru todeauna acest mit.

Am mai invatat de asemenea de la Groparu ca nu sunt singurul care vad o chestie misto si o pun de o campanie nerealizand de fapt cat de greu va fii si cat evort va cere aceea campanie. Dar faptul ca nu suntem copii ne face sa o ducem la capat si sa o facem bine. Altfel am fi renuntat de mult.

Am invatat de la Adi Hadean ca desi are o afacere strict legata de mancare, si un blog pe aceasi nisa, ca totusi poate face lucruri de 100 de ori mai misto decat altii bloggeri, si despre proiectul „Adopta o gradinita” o sa va vorbesc in curand.

Am mai invat ca uneori ne putem repara greselile, trebuie doar sa ne punem putin in miscare rotitele creierului ca sa gasim o solutie pentru a repara ce am stricat.

Am mai invat de la Adrian Ciubotaru ca e bine sa oferi ceva mai mult decat ti se cere de la o campanie, daca a trebuit sa faci 2 articole, atunci fa 3, daca a trebuit sa faci 3 atunci fa si un scurt video.

Am mai invatat (sau am aflat )ca influencerii nu mai sunt atat de interesati de facut bani din online ci isi cauta alte provocari.

Si am mai aflat alte 1000 de lucruri despre care fie o sa va povestesc in cateva articole care sunt in draft, fie o sa imi aduc aminte peste 6 luni de zile cand reintanlesc aceasi idee. Da, uneori creierul memoreaza lucruri, le aseaza intr-un sertar acolo si le scoate la iveala mult mai tarziu.

Si daca chiar vrei sa stii despre ce e vorba, scoate un ban din buzunar si participa la evenimentele lui Cristian Manafu, iti spun eu ca merita, si vei constata pe propria piele ce ai invatat si ce ai castigat dupa un astfel de eveniment.

 

2 comments

  1. nu am participat pana acum, dar cred ca vin la Timisoara la toamna. Din ce am vazut, atmosfera a fost foarte faina si ma indoiesc ca pleaca cineva fara sa invete ceva nou.

Comments are closed.