Sa spunem BRAVO celor ce stiu sa economiseasca

Posted by

bravo 20 de ani - banc postRecent s-a discutat mult despre refinantare si despre solutii care mai de care mai ingenioase pentru cei care si-au facut credite, iar acum nu le mai pot plati. Cei de la BancPost s-au gandit sa spuna BRAVO celor ce au stiut sa economiseasca si nu s-au umplut de credite si datorii.

Astfel pentru ei, pe langa un simplu BRAVO, au lansat cu ocazia a 20 de ani de activitate  Depozitul Aniversar, un depozit la termen (4 luni) cu numeroase avantaje si un concurs cu premii.

Daca ei au spus BRAVO atunci spun si eu acelasi lucru cititorilor mei care nu au credite. Eu am incercat de doua ori in viata sa am parte de un credit si in ambele cazuri am esuat, cred ca e timpul sa spun un MULTUMESC agentilor de credit care si-au facut treaba atat de bine incat mi-a trecut de credite datorita „profesionalismului” lor. Neavand credite si dobanzi am reusit sa pun si ceva deoparte, de fapt Dana se ocupa de astfel de bugete, pentru care eu gasesc mereu motive sa le „lichidez”. Ma gandesc ca daca tot facem 8 ani de casnicie luna asta, ar putea fi un cadou destul de potrivit un astfel de depozit aniversar pe care sa-l folosim la iarna la schi. Mai trebuie sa vad de unde fac eu rost de 3000 lei (suma minima) pentru a face depozitul, dar am 23 de zile sa rezolv problema asta.

Revenind la oferta celor de la BancPost, pentru ca fac 20 de ani de cand exista, nu vin doar cu dobanzi avantajoase la acest Depozit Aniversar, dar vin si cu multe cadouri. Adica ati putea fi unul din cei 20 de castigatori al unei frumoase sume de 2000 lei. Un premiu pe care il puteti considera al 13-lea salariu.

Deci depui, ai dobanda buna, mai castigi si premii, ce poate fi mai misto de atat?

Va spun eu, mai au pe site si un mic ghid de economisire, ca de, daca nu ai economisit pana acum, nu e timpul trecut sa inveti cum sa iti calculezi bugetele si sa ramai si cu ceva bani pentru zile negre sau pentru vacante cu mult soare pe taramuri exotice. Si daca credeti ca nu se poate economisi, va spun eu ca va inselati, pe mine criza financiara m-a invatat ca pot economisi o groaza de bani daca sunt putin mai calculat.