iPad 2 vs Galaxy Tab – parerea mea

Posted by

Sambata la Blog Meet Vali a venit cu un iPad2 primit in teste de la EvoMag. Cu ocazia asta am putut sa ma joc cu el sa compar si sa vad ce spun si altii despre cele doua tablete.

iPad Galaxy Tab by HaotikEu: Vai ce mare e in comparatie cu Tab-ul meu. Ei: Vai ce mic e Galaxy Tab, eu as prefera iPad-ul. De aici mi-am dat seama ca parerile sunt foarte impartite si ca a zice vai ce misto este unul sau altul din cele doua tablete sau cu ce e mai bun unul decat celalalt e inutil.

M-am convins ca multe tin de gusturi si ca nu concureaza chiar in mod direct una cu cealalta. Chiar eu care sunt fan Samsung Galaxy Tab cred ca as putea decide ca la un anumit moment e mai bun un iPad 2.

La un moment dat trebuia sa ma bag pe un site in flash si supriza, stai sa vezi ca nu se poate, insa nu stiu cat de mult am nevoie de flash pe tableta si daca chiar i-as duce lipsa.

La poze am facut poze cu ele in camera prost luminata, aratau groaznic. Stai sa vezi ce face tableta mea. Ghiciti? Au iesit lafel de groaznice, doar ca Tab-ul are si blitz, ca sa faca totusi ceva treaba.

Ecranul mare, mult spatiu, super misto treaba asta. Am fost intrebat de cineva cum ma uit in pat la un film. I-am raspuns ca ma uit dar ma dor ochii. Deci intradevar exista si puncte pe care Tab-ul nu le poate atinge.

Are o groaza de aplicatii, stie si ea sa faca multe, se misca mai repede decat Tab-ul, dar cel putin la mine parca tot Samsung face chestii mai misto. Acum probabil ca asta vine si din faptul ca sunt fan Samsung si putin de tot anti-fan Apple. Defapt nu cu Apple am ceva si cu oamenii care sunt fani apple cred ca am eu ceva de impartit. Dar e asa mai mult un sentiment decat ceva clar imptriva lor.

Si la buton am avut cateva discuti, uite la mine sunt 4 butoane, cum sa ai un singur buton. Toti au zis ca un singur buton e mai simplu, stie tot prostul sa apese pe el ca e unu singur. Eu… batman batman.

Concluzia a fost ca desi eu sunt inebunit dupa Galaxy Tab majoritatea oamenilor ar fi ales iPad. Cred ca se luceraza mai simplu cu ea dar mie imi plac lucrurile complicate. Daca stau sa ma gandesc am cautat o chestie la android de mi-a venit rau si pe net si pe ea, o setare. Si cand colo tot ce trebuia era sa iei obiectul ala cu degetul si sa-l tragi afara.