Varianta mobile pentru Haotik.ro

Posted by

Desi multi spun ca mai bine nu, eu nu m-am lasat convins. Mai mult pentru a ma bucura de ce bine arta blogul meu pe tableta mea decat pentru a fi mai facila pentru useri, am decis sa instalez un plugin care sa ofere si varianta mobila blogului. Sper sa nu deranjeze prea multi oameni si sa se trezeasca cu varianta mobile pe pc-uri.

Pluginul care se face vinovat de un aspect, zic eu destul de placut al versiunii mobile l-am furat de la Ana Matei pentru ca imi era sila sa caut care sunt cele mai bune sau care sunt cele mai eficiente. Sunt sigur ca poate fi optimizat, am vazut ca are multe setari dar nu am stat deocamdata de ele, in afara de sagetica din drapta care arata si text la care as vrea sa renunt, in rest nu am de ce sa ma plang. Probabil voi incerca sa schimb putin fundalul sau la comentarii sa pun portocaliul blogului meu.

Daca apar probleme cu el si va treziti cu el pe pc-uri o sa va rog sa-mi comunicati, poate ma indur sa-l sterg desi eu sper ca lucrurile s-au mai schimbat si ca merge cum trebuie.

Pluginul il puteti downloada de aici.

Intrebarea care mi-o pun este daca si altii din blogosfera prahoveana au o varianta mobile a blogului lor, si daca nu au, de ce nu inca. Stiu ca Vali nu recomanda sa va puneti dar sunt curios sa vad si alte pareri despre asta.

 

5 comments

  1. Eu mi-am pus din ziua intai si cred ca e necesar oricarui blog.
    In afara de motive de advertising nu stiu alt motiv pentru care sa nu-ti pui varianta de mobil.

  2. De curand am inceput sa creez template-uri pentru website-urilor mobile, intradevar incepe o noua era a website-urilor pe mobil.

  3. Asa este, asta cam e viitorul, cred ca orice blog care are ceva trafic, ar trebui sa fie si pe mobile. Haotik ti-a luat cam mult:).

Comments are closed.