Ironia sortii (portofelul pierdut)

Posted by

 Ce ti-e si cu soarta asta! Scriam, in urma cu cateva zile, de niste mass-uri care ma deranjeaza in ultima vreme cu portofele pierdute. Ironia sortii face ca astazi sa ma trezesc pe cap cu un suport de documente la mine in masina, cu buletinul, ceva chitante si chestii de genul asta.

L-a pierdut un tip luat la ocazie. Mi-a mai dat omul si 10 ron pentru ca l-am adus in Bucuresti.

Prima incercare a fost sa incerc sa sun la numerele de pe cele 2 carti de vizita. La primul numar de telefon a raspuns cineva care nu il cunostea pe cel din buletin, deci fail. Dar la a doua incercare, cel de-al doilea om care ii lasase o carte de vizita, se pare ca il cunostea. Nu am avut pretentia sa imi dea numarul de telefon, l-am rugat sa il sune pe respectivul si sa ii dea numarul meu de telefon. Deocamdata vad ca nu m-a sunat, dar o sa mai insist la cel care zice ca il stie sa ma asigur ca ajung actele inapoi la cel care le-a pierdut. Asa ca i-am dat si un e-mail, ca tot era scris pe cartea de vizita, sa fiu sigur ca nu a pierdut numarul meu.

Update: M-am intalnit cu omul acum 10 minute si i-am dat actele. A fost foarte fericit, ca avea mare nevoie de ele si chiar nu avea idee unde le-a pierdut.

One comment

Comments are closed.