Jobul ideal al unui pasionat de gadgeturi: Director executiv la EvoMag

Posted by

Mihai Patrascu evomagDespre EvoMag v-am mai povestit, v-am povestit chiar si de Simona de la EvoMag (sau nu?) dar nu v-am povestit niciodata de cel care se ocupa la cei doar 27 de ani de al doilea magazin de gadgeturi din romania, Mihai Patrascu.

L-am cunoscut in urma cu ceva vreme la o conferinta, si desi atunci nu prea aveam multe de oferit am lasat o vorba pentru ceva colaborari viitoare. Colaborari care pana acum au fost interesante. Spun interesante si nu foarte bune pentru ca desi au fost foarte bune, nu am reusit sa obtin intotdeauna 100% din ce am cerut. Am iesit foarte bine dar e si arta asta a negocierilor o chestie care trebuie invatata.

Pe langa colaborari avem si o pasiune comuna: gadgeturile. Si aici pot spune ca sunt invidios pe el, desi vad mereu bloggeri care se lauda cum ca ei au fost primul blogger/om din Romania care a avut noul gadget proaspat cules de pe linia de productie, defapt el le aduce, si el cred ca e cel care pune cu adevarat mana primul din tara pe un nou gadget. Si cum sa nu fi invidios pe cineva care are mereu parte de toate gadgeturile care apar.
Astfel am aflat ca foloseste un laptop Acer TimelineX 3820TG, o tableta Galay Tab (nu o mai are, s-a ocupat Haotik de asta), si cateva telefoane destepte precum Samsung Galaxy S, Google Nexus S sau iPhone 4 (pe astea din urma cica inca le mai are). Tableta a avut un singur „defect” era prea mare, dar nu stia de sacul meu mare in care car toata averea Samsung. Si sa vezi comedie, are sacul ala un buzunar mic mic mic in care cred ca incape perfect Samsung Galaxy S.Mihai Patrascu evomag

Ca aparat foto foloseste un Nikon D5000, deci e nikonist (am aflat eu de curand ca exista nikonisti si canonisti, si popi ca suna a raspopire termenul asta de canonist). Oricum am auzit si eu de Nikon D5000 ca face de toate si ca e foarte tare. Eu unu inca nu am o pasiune extraordinara pentru arte ca sa pot sa imi dau cu pararea Canon vs Nikon si nici nu as indrazni la cati pasionati de fotografie cunosc care o sa ma manace cu fulgi cu tot daca iau partea vreuneia din tabere.

Dincolo de colaborari si stat cu ochii pe gadgeturile pe care si le mai cumpara. Adica de curs balele la pozele cu noile gasgeturi pe care si le cumpara in ultima vreme succesul lui din afaceri are rasunet in presa si online.

Astfel am vazut in urma cu cateva zile un interviu interesant pe Money Channel, nu situ cum fac dar in ultima vreme caile mele se intersecteaza foarte des cu antreprenori sau articole legate de antreprenoriat.

De asemenea aseara a fost invitat la Bobby Voicu in emsiune dar din pacate eram intre job, tren si casa si nu am apucat sa ascult, sper sa apara pe undeva inregistrarea.

Evomag cica se extinde si in 2011 si ramane de vazut cat de aproape de nr.1 ajunge. Sau poate ajunge nr.1 pe piata, ramane de vazut. Pentru mine 10 mill de euro e o suma mult prea mare ca sa mi-o pot macar imagina.

P.S. Si nu, acesta nu e un advertorial e doar pregatirea unui interviu pe care sper sa-l obtin pentru DigiPedia

One comment

Comments are closed.