Jurnal de calatorie: Biroul din Potos (ziua 3)

Posted by

Despre „biroul” meu din Potos am mai scris de nenumarate ori, asa ca nu are rost sa va spun ce misto e sa lucrezi de pe plaja. Oricum, a fost o zi foarte neproductiva din cauza conexiunii la internet, asa ca pot spune ca mai mult m-am chinuit decat am lucrat efectiv. In orice caz, am invatat cateva lucruri noi si utile, ceea ce nu e tocmai rau si face ca timpul petrecut astazi in fata laptopului sa nu fie chiar irosit inutil.

Ziua s-a incheiat cu o baie buna in mare dupa apusul soarelui si vizitarea magazinelor de prin statiune. Spre seara, adica dupa ce se innoptase de-a binelea si-a revenit si internetul si am mai putut lucra ceva. Nu o sa fiu foarte lung in aceste articole, pentru ca puteti urmari activitatea mea in vlogul zilnic pe care il montez in aceasta perioada.

Da, si eu ma intreb daca voi continua sa vloguiesc si dupa ce ma intorc acasa; momentan insa nu am un raspuns. Cred ca depinde si de volumul de munca necesar pentru a monta ulterior ceea ce se filmeaza peste zi. Daca stiti vreo aplicatie android care sa si uneasca momentele filmate peste zi si sa pot posta direct de pe telefon, pentru a nu mai pierde timp cu montajul si randarea clipului, v-as fi profund recunoscator sa imi spuneti de ea in comentarii. Daca reusesc sa gasesc o solutie prin care sa dau record-pause-record-pause toata ziua si la final de zi sa am gata clipul, probabil ca voi continua sa fac daily vlog si dupa ce ma intorc acasa.

 

Daily Vlog