Jurnal de calatorie: Metalia Beach (ziua 8)

Posted by

Plaja Metalia s-ar putea sa nu fie atat de atractiva pentru turisti, dar daca iti place sa faci snorkeling atunci cu siguranta trebuie sa o vizitezi. Stancile de langa plaja si pestii din apa o fac mai mult decat atractiva si vei avea ocazia sa vezi la fel de multe lucruri cate vezi si daca faci scufundari, sau cel putin asa am auzit vorbind pe altii pe plaja.

De asemenea, are cateva chestii interesante pe plaja sau in jurul plajei, locuri care merita vizitate macar de curiozitate daca nu vreti sa si profitati de energiile benefice aflate in zona sau nu credeti in astfel de bazaconii. Mi-ar fi placut sa stiu de locatia de sus in noaptea de Pleiade, ca ar fi fost un punct excelent de observatie al cerului, mai ales ca e inconjurata de niste pietre cu simboluri astrologice.

Pentru ca era ultima zi de stat pe insula, am decis sa mergem sa mancam in Theologos la una din tavernele binecunoscute de acolo. In felul asta ne-am imprietenit cu viespile si am mancat o friptura delicioasa de miel la gratar. Da, stiu ca erau si alte variante, intotdeauna sunt, dar nu le poti manca pe toate din meniul ala la o singura masa.

O sa revin cu un filmulet separat cu ce am filmat pe sub apa, sper sa fi prins pe filmulet 2 meduze interesante, un octopus (caracatita) si multi, multi pesti si alte vietati marine. Inca nu am apucat sa le descarc din GoPro, dar filmuletul respectiv va face subiectul unui articol pe PestiAcvariu.ro.

 

Galerie foto

 

Daily vlog