In cea de-a saptea zi a calatoriei noastre, ne-am gandit sa luam o pauza si sa ramanem in Potos, astfel incat eu sa ma pot ascunde de razele soarelui si sa mai si lucrez cate ceva. Am facut si cateva bai bune, ziua culminand cu baia de la asfintit, cand soarele abia isi mai facea simtita prezenta si cand m-am putut bucura de o sedinta de relaxare completa plutind pe apa.
Tot spre asfintit m-am jucat putin cu cateva pietre si conuri de brad cat sa facem niste fotografii interesante, apoi ne-am retras la un restaurant pentru a savura delicatesele zonei.
Desi nu ma omor dupa fructe de mare, am zis ca e pacat sa nu gust si aceste delicatese ale „livezilor” marine si am comandat un platou mare cu tot felul de scarbosenii pe care le-am si mancat. Uimitor a fost ca scoicile mi s-au parut chiar gustoase, de obicei alea erau cel mai sensibil lucru din farfurie si de asemenea cred ca e prima oara cand ma prind cum se desfac crevetii, au o carne delicioasa, dar sincer as prefera doar carnea lor si nu si pe ei, cu totul, in farfurie. De asemenea, de obicei primeam inele de calamar, de data asta am primit pestele intreg (stiu ca e molusca, dar de dragul stomacului meu, eu zic sa-i zicem peste).