La multi ani 2013!

Posted by

2013 Deja sunt doi ani de cand, in prima zi a anului, obisnuiesc sa numar ouale articolele si sa vad cum mi-am indeplinit datoria de blogger de-a lungul anului. Daca vreti sa comparati rezultatele cu cele de anul trecut, gasiti aici articolul din 2012. Statisticile sunt bune, dar cred ca se putea si mai bine:

# Decembrie 2012 (70 articole)
# Noiembrie 2012 (78 articole)
# Octombrie 2012 (54 articole)
# Septembrie 2012 (36 articole)
# August 2012 (45 articole)
# Iulie 2012 (54 articole)
# Iunie 2012 (50 articole)
# Mai 2012 (64 articole)
# Aprilie 2012 (60 articole)
# Martie 2012 (44 articole)
# Februarie 2012 (55 articole)
# Ianuarie 2012 (76 articole)

In total, am scris 686 de articole, cu 49 de articole mai putin decat anul trecut. Este interesant totusi ca in luna mai 2012 si in luna mai 2011 am scris acelasi numar de articole. Cum spuneam si zilele trecute, anul acesta ma voi concentra pe calitatea articolelor si nu pe numarul lor, dar cred ca este un numar destul de mic media de 2 pe zi, asa ca totusi sper sa vin cu un numar de articole mai mare.

Pentru anul acesta, in afara de haotik.ro, am de gand sa scriu cateva articole interesante si pe digipedia.ro, desi s-ar putea sa nu scriu deloc pe DigiPedia, daca se vor intampla anumite lucruri in luna ianuarie.

Din punct de vedere al afacerilor, lucrurile vor deveni foarte interesante anul acesta, am obiective foarte sus setate si unii ar spune ca imposibil de atins. Dupa 10 ani de cand am firma, este primul an in care voi calcula fiecare banut pe care acesta il produce si il cheltuie, chiar mi-am pregatit o aplicatie pe telefon pentru asta, pentru a fi permanent conectat la bugetele firmei. As putea spune ca plec de la zero, desi sunt cateva datorii de platit la stat, dar si cateva facturi de incasat din anul precedent, mai trebuie platit un colaborator, dar sunt si ceva bani in „casa”.

In paralel cu aceste proiecte, am de gand sa incep si un proiect personal, daca poate fi numit proiect, dar despre el oricum o sa va povestesc separat zilele urmatoare.

Desi anul trecut setam ca una din rezolutii sa fie campaniile pentru bloggeri, pot sa spun ca nu am reusit sa ating numarul de campanii pe care speram la inceput. De fapt a fost decizia mea sa nu fac alte campanii in afara de cele cu evoMAG.ro. Anul acesta vor exista deja binecunoscutele campanii #evoBlogger, dar sunt sanse sa vina si alte campanii. Ma gandesc ca ar putea exista si campanii pentru bloggerii din Ploiesti, desi experienta campaniilor de anul trecut nu ma incurajeaza prea mult sa fac acest lucru.

Voi incerca afaceri noi, voi invata lucruri noi, voi incerca sa fac bani din tot ceea ce fac. Oricat de dur ar suna asta, am un obiectiv foarte clar, acela de a duce firma la un profit de 500 de euro pe luna si o sa fac oricate sacrificii este nevoie pentru a ajunge in acel punct.

2 comments

Comments are closed.