New entry in blogroll

Posted by

blog-comments

Dupa cum stiti, la inceputul anului se fac nominalizarile pentru cei care vor intra in blogroll pentru anul 2013. O lista la care stau sa ma gandesc destul de bine si in care adaug destul de greu oameni, mai ales ca nu vreau sa ajung la un blogroll lung de 1km si atunci intotdeauna trebuie sa si scot pe cineva din lista.

Anul acesta, m-am gandit sa mai adaug un antreprenor in lista mea de antreprenori preferati; asadar, intra in lista Dragos Roua si cum, pentru aceasta intrare trebuia sa iasa cineva, am ales ca cel care paraseste lista, desi am un profund respect pentru el, este Bobby Voicu, mai mult datorita faptului ca nu mai scrie pe blog.

La bloggeri, schimbarile sunt si mai profunde, am doua intrari noi, Alice (pe care nici macar nu am avut placerea sa o cunosc) si Chinezu pentru ca m-a sustinut in proiectele mele. Dispare cu regret din lista, in 2013: Bogdan Cojocaru si Titus Capilnean (la Titus acum observ ca nici macar nu modificasem link-ul catre vechiul blog).

Acestea fiind spuse, sa ne reauzim la anul cu noi modificari si cu bloguri cat mai interesante. In restul anului, este foarte greu sa intrati in blogroll, dar nu imposibil, tot ce trebuie sa faceti este sa ma sustineti si, eventual, sa nu imi cereti asta ca atunci devin mult mai tentat sa spun nu.

11 comments

 1. Nu e vorba de asta, ii dau o importanta sporita datorita faptului ca eu consider ca in blogroll trebuie sa fie acei oameni importanti pentru tine, pentru ca prieteni in online am peste 1000, si atunci pe cine alegi sa bagi in blogroll dintre cei 1000 de prieteni, care majoritatea te-au ajutat la un moment dat cu ceva si intr-un fel oricum le esti dator.

  Asa ca de obicei prefer sa nu bag pe nimeni la cerere si la finalul anului sa ma gandesc bine cine sunt cei cativa care vor sta timp de un an ni blogroll. De-a lungul anului s-au mai intamplat iesiri sau intrari din cauza unor situatii speciale dar prefer sa ramana cam asa cum e timp de un an de zile.

 2. Pai tot asta inseamna. Nu era nimic de rau, era o constatare. Nu inseamna ca e bine sau rau ce faci. E pur si simplu alegerea ta. EU doar o comentam de pe margine ca un carcotas ce sunt (oricum vad ca sunt in TOP CARCOTASI) 🙂

 3. Poate intr-o zi o sa ne vedem :),
  daca vei rasfoi din cand in cand blogul ma vei cunoaste deja destul de bine :)! Am un blog extrem de subiectiv si despre mine ….

 4. Eu am decis de mult să elimin blogroll-ul. Mi se pare mult prea subiectiv şi un eventual motiv de nemulţumire pentru cei ce nu ajung acolo, din varii motive.

  Aşa că rămîn comentariile, ca mărturie – ale mele, la ei şi ale lor, la mine. Din punctul meu de vedere e mult mai echitabil aşa. Cine e interesat cu cine relaţionez în virtual, îşi poate face o părere aproximativă citind comentariile, înainte de a decide dacă să purceadă sau nu în „descoperirea” unuia sau altuia dintre comentatori.

  Şi apropo de asta, mi se pare un pic haios link-ul care apare în dreptul meu la ‘top cîrcotaşi’ – şi care nu e cel corect, evident – însă fii pe pace, că nu am intenţia de a mă promova (mai ales gratis, aici la tine?! naaaah…). Oricum, şi Ana Q şi Vienela şi Emil Călinescu (şi poate alţii de aici) deja m-au văzut prin cercuri comune şi ştiu unde să mă găsească dacă ar vrea. Dar eu nu contorizez numărul de click-uri sau de Like-uri, ci apreciez calitatea mesajului transmis. 😉

  Sper că de data asta am fost on-topic, deşi am alunecat un pic tangenţial, în ultimul paragraf. 😉 S-auzim de bine şi baftă în noul an!

 5. @Drugwash linkurile de la „Top Carcotasi” sunt linkurile pe care voi le puneti cand comentati, deci daca e gresit e doar vina ta ca e gresit. Eu am dat click pe el si duce pe blogul tau…. deci nu pare nimic gresit in asta.

 6. A fost greşit, înainte de a posta mai sus şi a revenit la normal după postare. A fost cam tare pălinca, e adevărat, hai să dau vina pe ea. N-are importanţă, m-am bucurat că am găsit de ce să mă leg, ca să mai scriu cîte ceva. 🙂 Măcar aici să mai schimbăm două vorbe, dacă pe acolo prin zonă nu mai ajung. 😉

Comments are closed.