La multi ani !

Posted by

Astazi desi eu am inca o groaza de treaba si se poate spune ca sunt la munca stiu ca multi dintre voi deja ati incetat orice activitate si va   relaxati. Dar asa cum o fac in fiecare an si anul acesta vreau sa urez sarbatori fericite tuturor celor care ma citesc, mai cunosc, ma critica, ma lauda, si asa mai departe.

Lista cu multumuri si urari de anul acesta este una lunga, si sincer va spun ca nici nu stiu cu ce sa incep:

Multumesc cititorilor si comentatorilor pentru ca au fost alaturi de mine tot anul si probabil fara ei nu as fi ajuns unde am ajuns.

Apoi multumesc companiilor si agentiilor cu care am avut bune colaborari tot anul, o sa pun cateva pe lista care imi vin acum in minte si sper sa nu se supere cineva daca uit sa ii mentionez: Libris, evoMAG, Vodafone, Cosmote, DC Communication, WE BUZZ, Blogal Initiative, Mc Cann, MakeSense PR si probabil altii care nu-mi vin acum in minte.

Apoi multumesc bloggerilor care au participat la campaniile mele. Fara voi nu ar fi iesit atat de reusite campaniile pe care le-am desfasurat si cu siguranta in anul urmator vor fi mai multe.

Apoi multumesc a-listerilor, problogerilor sau ce or mai fi ei care m-au sustinut, ajutat, incurajat, corectat atunci cand am gresit.

Multumesc in mod special lui Cristian Manafu pentru ca evenimentele organizate de el chiar m-au ajutat mult la dezvoltarea personala, ca sa nu spun ca unele dintre ele mi-au schimbat viata.

Multumesc si bloggerilor prahoveni pentru ca m-au sustinut in toate ideeile mai bune sau mai putin bune care mi-au trecut prin cap la un moment dat.

Multumesc si sotiei care a corectat o mare parte din articolele scrise de mine pe blog pe parcursul anului.

Si in vinal multumesc tuturor celorlalti pentru ca ma ajutati sa fiu ceea ce sunt.

 

4 comments

  1. Sincer să fiu am cam citit printre randuri dar… Fie ca anul nou să te găseasca în companii tot atat de plăcute, și să îți aducă la sfarșit mulțumiri și mai mari. In afară de astea îți doresc sănătate si fericire alături de cei dragi!

Comments are closed.