Lacul Cincis, Hunedoara

Posted by

lacul_cincis Langa orasul Hunedoara, la aproximativ 10 km, se afla lacul Cincis. Pe malul lacului se afla o zona de agrement cu piscina, restaurant si posibilitati de cazare. Sunt si cateva casute de lemn scoase momentan din uz, pentru ca din cate am inteles, nu mai au voie sa le inchirieze daca nu sunt dotate cu baie proprie.

Zona este superba. Din pacate, eu am fost nevoit sa stau acolo doar cateva ore, cat sa servesc o ciorba buna si sa ma bucur de peisaj. As fi facut si o baie sa ma racoresc, dar din pacate piscina se inchide la ora 19:00, iar eu am ajuns putin dupa aceasta ora. Mi-ar fi placut sa revin a doua zi, dar din pacate trebuia sa merg mai departe.

Preturile la restaurant au fost ok si mancarea a fost buna. Nu chiar pe gustul meu, avand cred ca busuioc sau ceva care ii dadea un gust mai special. Asta e din vina mea ca nu vreau niciun fel de verdeturi in exces in ciorba mea si nu din vina bucatarului. A fost buna, oricum.

Am facut cateva poze pe care le puteti vedea mai jos, ca sa intelegeti cat de frumoasa e zona.

4 comments

  1. E bine ca ai prins ceva. Am fost in zona in 2011, prin septembrie cu niste prieteni. Ne-am invartit de 2 ori in jurul lacului si nu am gasit nici macar un birt deschis, asa ca am revenit in Hunedoara de am luat ceva de la un magazin din ala mic si abia la Deva am apucat sa mancam si noi ceva. Cateva ore pierdute aiurea. Zona e frumoasa, dar e bine sa ai merinde la tine 😀

  2. La 8 seara cand am ajuns eu pe acolo probabil ca da. Copaci erau doar in zona din spate iar ea era oarecum orientata catre rasarit.

Comments are closed.