S-a dat startul inscrierilor pentru Webstock 2013

Posted by

webstock_2013 Ca tot ma intrebati zilele trecute de unde puteti face rost de invitatie la Webstock. Ei bine, tocmai s-a deschis sesiunea de inscrieri. Si nu doar ca va puteti inscrie, dar puteti si candida la titlul de blogger acreditat sau de blogger ambasador. Deci nu ramane decat sa va inscrieti.

De asemenea, in cadrul evenimentului sunt premiate cele mai bune proiecte din online si campanii din social media. Acestea sunt impartite in 12 categorii, si anume: Publishing, Utility, Visual, User Generated Content (by brands), Blogging Campaigns, Special Projects (Brands), Facebook Applications, Bloggers Project, Mobile Applications, Instagram (by brands), Best Content Campaign on Facebook, Innovation.

In competitie se pot inscrie doar proiectele care nu au participat in cadrul editiilor precedente Webstock Awards. De asemenea, un proiect nu poate fi inscris decat intr-o singura categorie din cele de mai sus. In perioada 2-9 septembrie se va desfasura o perioada de preselectie, iar imediat dupa aceea, in perioada 10-12 septembrie, va avea loc jurizarea finala.

Mai multe detalii despre inscrierea proiectelor gasiti aici.

Revenind la partea cu invitatiile, exista mai multe posibilitati de inscriere. Bloggerii se pot acredita sau pot deveni ambasadori ai evenimentului. Astfel isi vor asigura un loc gratuit la eveniment. Inca nu-mi dau seama ce implica exact statutul de blogger acreditat si ce implica cel de ambasador, dar o sa ma interesez si o sa revin cu detalii pe acest subiect in curand. De asemenea, cei din companii isi pot asigura un loc pe baza unei taxe de participare. Aceasta este de 150 de lei + TVA.

Structura evenimentului este oarecum asemanatoare cu cea din alti ani. In prima parte a zilei vor avea loc doua sesiuni de conferinte, dupa care dupa-amiaza vor avea loc trei micro-evenimente specializate: Blogging, Communication si Mobile. Din nou, ca in fiecare an, imi va fi greu sa ma decid la care din cele trei am sa particip. Desi sunt interesat de partea de Mobile, am decis oricum sa aman planurile mele in aceasta directie, asa ca probabil alegerea se va face intre celelalte doua. Cred ca Blogging am sa aleg pana la urma, dar ma decid eu mai usor la fata locului.

Webstock 2013 este organizat de Evensys in parteneriat cu Vodafone si cu sprijinul LG, Staropramen, Bitdefender si HP. Daca vrei sa fii la curent cu stirile despre acest eveniment, nu trebuie decat sa urmaresti pagina evenimentului, contul de twitter sau pagina de facebook dedicate lui.

3 comments

  1. M-am inscris si eu. Sa vedem, poate anul asta ma accepta. Anul trecut am aflat prea tarziu si nu m-au bagat in seama…

  2. Mergi in locul meu daca e. Eu din pacate sunt pe alte taramuri in perioada aia si nu pot muta. 2-3 zile daca era mai la stanga sau mai la dreapta calendarului…

Comments are closed.