Lansare Vodafone 4G, deocamdata doar in reteaua lor de magazine

Posted by

Conform licentei, pentru public va deveni disponibil de la 1 ianuarie 2013, dar pana atunci aveti posibilitatea de a testa ce inseamna o conexiune de mare viteza 4G in reteaua de magazine Vodafone. Astazi a fost anuntata o etapa intermediara de testare, in interiorul magazinelor Vodafone. Chiar am putut vedea in prezentare o videoconferinta intre 3 locatii diferite la calitate HD.

Magazinele unde puteti testa internet 4G sunt 17 la numar si se afla in 10 orase ale tarii, alese dupa numarul cel mai mare de trafic de date consumat. Ma intreb daca la Ploiesti doar eu consum netul celor de la Vodafone in disperare, ca mereu depasesc banda, pentru ca, din pacate, nu se afla pe lista celor 10 orase unde puteti testa conexiunile de date 4G.

Asadar, orasele unde puteti testa sunt in Bucuresti (Vodafone Experience Store, Afi Palace Cotroceni si Plaza Mall), Arad (Str.Closca nr.2), Bacau (Str. Ionita Sandu Sturza, nr. 2, Hotel Decebal), Brasov (Str. Diaconu Coresi Nr. 1 si str. Saturn nr. 32), Cluj (Str. Unirii nr. 31 si Cluj Iulius Mall), Constanta (Str. Alexandru Lapusneanu nr. 116 C, Complex City Mall si str. Stefan cel Mare 57), Craiova (Str. Calea Bucuresti, bl. 27 A si Real Craiova), Iasi (Str. Stefan cel Mare nr. 4 si str. Sf. Lazar, bloc A 1-3), Galati (Str. Brailei, bl, A5 bis, Tiglina 1) si Timisoara (Augustin Pacha nr. 2 si Real Timisoara).

Personal, am fost multumit ca exista si varianta de Mifi cu 4G, asa ca, desi mi s-a propus in teste, sunt deja cu ochii pe el de acuma. Oricum, si modemul 3G merge exceptional (pana cand depasesc banda), dar daca se poate si mai repede, de ce sa nu vreau?

Astazi, la evenimentul de lansare, au participat mai multi oficiali Vodafone: Vittorio Colao, Chief Executive Officer Vodafone Group, Iñaki Berroeta, Chief Executive Officer Vodafone Romania, precum si Ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Dan Nica, dar si alti oficiali din industrie.

Va las cu cateva poze, nu prea multe, ca nu am avut aparatul foto la mine si sunt facute cu tableta: