Laptop de blogger

Posted by

Cand am vazut in campania QuickMobile.ro ca e vorba despre un produs bun pentru bloggeri mi-am amintit imediat o intamplare oarecum hazlie petrecuta pe drumul spre SMS Iasi. Dupa ce am speriat „audienta” cu insistentele mele legate de priza auto de 12V am obtinut ce am vrut, curent, asa ca am inceput sa scot din sac deviceurile mele unu cate unu. Bineinteles ca a venit si momentul in care am scos laptopul sau jumatate de laptop ca aproape lafel de mic ca o tableta si are doar 600 de grame.

Si Chinezu m-a intrebat: – Ce dracovenie e aia?

Iar eu mandru de jucaria mea deosebit de scumpa am explicat. Asta e laptop de blogger. La care a venit raspunsul lui imediat: – Bime mah, de aia au toti bloggeri laptop dasta.

Asta m-a facut sa raman putin pe ganduri, pana atunci ma gandeam ca e mic, usor de carat si incape in buzunar, deci e instrumentul ideal pentru un blogger. Tentativele mele de live blogging de la conferinte m-au facut sa inteleg ca totusi jucaria mea nu e cea mai buna alegere, mai ales ca atunci cand deschid Tweet Deck se misca in reluare. Si chiar daca sunt indragostit de ea, mi-am dat seama ca mi-ar trebuii in anumite momente un laptop mai mare, care sa se miste mai bine si care sa il folosesc in momentele in care fac live blogging pe la diferite evenimente.

laptop-samsung-chromebook-xe500c21-h02us-12-1-display-16gb-titan-silver-3gO sa spun acum in nebunia mea ca un laptop de blogger este Samsung Chromebook, pentru ca desi are aceleasi specificatii tehnice precum mica mea bijuterie are trei lucruri care in mod clar sunt de folos unui bloger:

– bateria tine 8 ore

– ecranul este indeajuns de mare 12.1 inci

– sistemul de operare Chome ii ofera rapiditate in functionare.

In plus abia astept sa ma intrebe Chinezu iar ce dracovenie mai e si asta, si sa ii zic laptop de blogger. Stiu o sa zica, fugi mah de aici cu laptopul tau, iar eu o sa ii raspund: Tu mi l-ai dat 🙂

Un alt motiv pentru care as alege acest laptop ca fiind umratorul meu device o sa vi-l explic maine, deocamtata tot ce pot sa va spun e ca odata ce pun ochii pe un produs, e doar o chestiune de timp pana il obtin.

4 comments

  1. Exact asta cred si eu. Este un laptop perfect pentru mine. Totusi am deja Dell Mini 10v, mi-ar prinde bine un laptop mai serios cu o placa video dedicata.

Comments are closed.