Concurs: Review pentru haotik.ro

Posted by

Dupa cum stiti lunea, este zi de concurs, asa ca saptamana aceasta avem un nou concurs. Vreau sa stiu cum arata blogul meu prin ochii celorlalti, si pentru asta pot sa va ofer reclama timp de o luna la mine in sidebar, un banner de 125×125.

Puteti sa faceti review-ul la voi pe blog sau sa lasati doar un simplu comentariu cu parerea voastra. Daca scrieti la voi pe blog, atunci puneti si un link sau lasati linkul in comentariu pentru a putea sa aflu si eu de el.

Voi alege review-ul care mi-a placut cel mai mult.

 

7 comments

  1. Cu siguranta toti se vor lua de faptul ca nu scrii corect gramatical 🙂 Sper ca esti pregatit sa ti-o furi :))

  2. @Kriogen pai era destul de clar ca pe acest blog nu se scrie romane(sh)te, ci haoti(k) :)) deci nu ar tebui sa fie probleme in acest sens…

  3. …e blog, deci trebuie sa contina texte.
    ce mi-ar place e sa faci un layout (design) sa fie al tau haotik, nu sa folosesti o tema predefinita wordpress. Adica, citesc si bloguri si ma uit si la design.
    In alta ordine de idei nu ar strica un modul AddThis care se poate implementa foarte usor, de ec zic asta, de exemplu citesc diferite articole si mi-ar fi util sa dau share direct link-ul tau pe facebook / twitter si altora. Bine ai acel LIKE this, dar nu ar strica modulul AddThis. O alta chestie care ma enerveaza si e de regula pentru temele luate „ca atare”, elementele ENGLISH cu cele ROMANESTI, hai sa fim seriosi, 2 responses to… si restul in romana… etc, etc. Ori il faci bilingv, ori il faci tot kaotik romaneshte! :))

  4. Pentru mine e pur si simplu jurnalul tau. Te-am urmarit de cand ai incercat sa faci un milion de dolari din nimic (apropo, cum merge?), am vazut cum ai incercat sa faci ceva din forum, te-am sfatuit sa nu iti cumperi motor de 1000 din prima si m-am uitat si la cateva poze cu pesti cu toate ca nu ma omor dupa ei. Eu ma simt ca un stalker cand iti citesc blogul fiindca tu evident nu stii cine sunt eu, dar eu te urmaresc pe tine de cand mi-ai schimbat egold acum cativa ani. Mai vad ce roboti faci, mai ma uit pe unde te plimbi cu motorul si am vazut cat de repede (asa a parut din exterior) ai ajuns sa fi un om important in blogosfera de la un om cu blog nou nout, fara vizitatori. Imi place ca stii cu ce se mananca tehnologia, si eu iubesc snowboardingul si cu greu am renuntat la motocicleta in favoarea masinii. In rest, blogul tau e gaura cheii prin care ma uit cand vreau eu la ce faci tu.

  5. @Marius FOARTE TARE, considera ca ai castigat deja un banner, pentru ca habar nu aveam ca existi si sti atatea lucruri despre mine. Daca mai vine cineva sa-mi placam mai dau un banner, deci nu va ingrijorati sa participati mai departe.

Comments are closed.