Last call, wrong number

Posted by

Azi dimineata vroiam sa o sun pe mama sa ii zic la multi ani pentru ca e ziua ei, din greseala insa am apelat numarul sotiei. Dupa o scurta conversatie inchid si dau sa sun din nou. Prima oara suna ocupat, asa ca mai stau 2 minute si sun iar. Si stupoare, aud un mesaj care nu cred ca l-am mai auzit vreodata in Vodafone: Credit insuficient.

Trag repede concluzia ca in sfarsit dupa 2 luni de cereri si telefoane aia de la Vodafone au decis in sfarsit sa imi transforme abonamentul in cartela. E de bine totusi, dar ma luat cam pe nepregatite.

Oricum ideea e alta, si intamplarea de mai sus arata cat de mult poate conta chiar si cateva secunde de ezitare sau de greseala. Stiu si cazuri mai grave in care copii certati cu parintii au regretat amarnic perioadele in care au stat separati si nu si-au vorbit. Evident dupa moartea acestora. Asa ca daca sunteti certati cu parintii cu prietenii, puneti mana pe telefon si sunati acum pana nu e prea tarziu, din diverse motive. O secunda poate conta mult. Si credeti-ma desi am persoane care nu le suport si nu-s tocmai usa de biserica cand e vorba de a nu ma certa cu cineva, de cele mai bune ori impacarea aduce pace sufleteasca si bunastare.

P.S. Cu toate sfaturile de mai sus cred ca se stie ca Haotik nu iarta si nu lasa vreo „datorie” neplatita.