Nume sau Nickname, ce alegeti in dezvoltarea brandului personal?

Posted by

Un prieten iti face rebranding personal si renunta la nickname  sub care e destul de cunoscut pe internet pentru a deveni cunoscut cu numele lui. Eu unu nu as da pentru nimic in lume sa am chiar si dragos.ro in loc de haotik.ro Chiar sunt de parere ca nu ar fi trebuit sa faca asta.

Ce considerati ca este mai important? Numele sau prorecla? Chiar as fi curios de ce considera lumea. Si am gasit si un exemplu contrar lui Sandossu, si anume Vali Petcu care are redirect catre „nickname”. Stiu o sa ziceti ca nu se pune ca e un brand, dar tocmai despre asta vorbim despre bradul personal si despre cum vrem sa il expunem pe internet.

Eu unu cand ma duc la o intrunire cu bloggeri sunt total in ceata ca nu cunosc mai pe niciunu dupa nume ci doar dupa nicknameuri.

2 comments

  1. depinde de scopul fiecaruia pe internet. poate unii vor sa fie cunoscuti pentru a presta anumite servicii si atunc, un posibil client, care nu sta tot timpul pe net doar mai aude si el cate ceva, va apela mai cu incredere la alex dumitru decat la sandossu sau la haotik ..

  2. Personal as alege un nickname bun ca si brand oricand.

    Insa mai este inca un unghi bun de analizat: daca ai un nume care se poate transforma in brand, atunci e ok. Dar in cazul asta, ca si in multe altele, sandossu bate oricand un nume ca si Alex Dumitru.

    JMHO

Comments are closed.