Leapsa: Ce-ti doresti cu adevarat?

Posted by

Intrebarea pare simpla dar dupa ce citesti articolul urmator lucrurile se complica al naibii de mult. Cum m-a impresionat profund textul nu puteam decat sa incerc sa si raspund la intrebare. Dupa ce am raspuns m-am gandit ca ar fi foarte interesant sa vad ce doresc si altii bloggeri, asa ca am transformat-o in leapsa.

Pe scut trebuie sa citesti textul pe care am pus link, merita din plin, credeti-ma si apoi sa incercati sa raspundeti la o intrebare foarte simpla: Ce iti doresti cu adevarat?

E greu nu?

Eu imi doresc o casa independenta energetic, o masina electrica, ceva automatizari care sa se ocupe de o mica gradina de legume, adica ceva roboti. Cu alte cuvinte sa am asigurate de aceasta casa o mare parte din nevoile de baza. Apoi dupa ce fac casa asta o vreau extinsa la orase intregi, la o noua lume unde curentul, apa calda, transportul si o parte din hrana nu te costa nimic (si mai e si sanatoasa pe deasupra)

Acum sa vedem ce va doriti voi, si dau leapsa asta mai departe la 3 persoane despre care sunt curios sa aflu ce isi doresc: Andrei Rosca, Chinezu, si Titus. De ce ei? Pentru ca viata mea si al lor ar putea avea puncte comune in viitor. As mai pune aici pe cineva cu care sper sa stau odata la masa sau la o bere, dar cum are blog in engleza nu stiu daca e potrivit.

 

 

 

11 comments

  1. Pe langa cele spuse de tine, imi doresc un job care sa-mi ofere destul timp pentru a sta cu familia dar totodata sa-mi asigure un venit indeajuns sa le pot oferi conditiile unui trai decent si sa mai pot construi si case independente energetic si pentru toti copiii mei.

  2. Ironia sortii face ca la momentul in care articolul se publica automat eu eram cu prietenii pe o plaja foarte retrasa din Bulgaria.

  3. eu imi doresc o familie : eu sotul si copilul, si sa am masina mea proprie, asta bonus ca voi fi o mama buna. ufff :(((
    cand o sa mai cresc si eu ???

  4. toata lumea vrea o familie si un camin in care sa fie feriti de toate relele si sa traiasca decent. adica eu asta imi doresc.

  5. @feliciamaria…stai calma ca o sa cresti nu.ti fa griji de asta:)) conteaza cum cresti si ce ajungi cand e sa cresti;)

Comments are closed.