Concurs: Un Microsoft Laser Wireless 5000 pentru abonatii prin e-mail

Posted by

Azi e luni si stiu ca v-ati obisunit sa primiti mereu cate ceva sau sa pornesc un concurs in fieare zi de Luni a saptamanii. Asa ca saptamana aceasta in paralel si cu concursul pornit saptamana trecuta legat de cartiile tehnice de la Libris. Concursul asta e pentru acei care imi citesc blogul pe mail, adica sunt abonati pe mail la stirile sau nebuniile pe care le scriu eu aici si dintre care, sambata unu dintre abonati va primi un mouse Microsoft prin tragere la sorti.

Daca nu te-ai inscris inca pe mail nu e inca timpul trecut sa o faci. daca ma urmaresti prin RSS din pacate nu am cum sa te identific pentru a avea un premiu pentru tine, dar nu iti face griji voi avea multe alte premii in curand.

Pana Sambata dimineata cand voi face extragerea la sorti tot ce trebuei sa faceti este sa va completati adresa de mail in campul din dreapta sus si sa confirmati ca aceea este casuta dv de e-mail.

Daca vrei mai multe detalii despre premiu le poti citi aici si aici.

In curand voi avea concursuri pentru cei care imi urmaresc blogul pe facebook, twitter sau care ma promoveaza in aceste retele sociale.

19 comments

  1. Nu am cum sa identific din pacate cititori din RSS Readere. Daca vi cu o solutie, iti garantez ca fac inca un concurs doar pentru cei care ma citesc prin RSS.

  2. Vai, va trebui sa fac si eu un mic concurs. In scrut timp fac un an de blogging. Nu se poate :)))

  3. cred ca e cel mai bine prin abonare email…. ce e asa de greu…. bagi mailu si gata…. e mai usor pt toti…. vad ca ai un blog frumos haotik…. , dar am si eu o intrebare….. unde pot sa postez ideile mele pt digipedia?

Comments are closed.