Leapsa: Ce vrei de la blogul tau in 2012

Posted by

As putea spune ca e o leapsa traditionala deja; anul trecut Bobby Voicu a fost cel care a initiat-o, anul asta consider ca merita sa continui traditia si sa intreb cativa cititori ce vor de la blogul lor in 2012. Bineinteles ca si eu o sa spun, la fel ca anul trecut, care sunt lucrurile pe care le doresc de la blog in 2012.

Leapsa e destul de simpla si se compune din 3 lucruri pe care le doresti de la blogul tau, structurate dupa: constanta, trafic si continut.

Constanta:

In primul rand, eu nu prea mai am ce spune la capitolul constanta, cred ca nu sunt 5 zile in cursul anului acesta cand nu am avut nici un articol scris in ziua respectiva, avand in vedere ca am zile cand ajung la un record de 6-7 articole, problema cu a scrie constant sau a scrie zilnic e de mult rezolvata. Nu stiu daca mi-as dori mai multe articole pe zi, nu-mi propun target-uri de 2 articole pe zi sau  prea multe recorduri.

Trafic:

Aici e de lucrat, imi doresc in prima faza o medie de 1000 unici pe zi, apoi sa nu scada niciodata sub 1000 traficul din analitcs. Mai e de munca, dar sunt sigur ca voi ajunge la aceste cifre cu mult inainte de incheierea anului 2012.

Continut:

Aici, nu stiu ce sa spun, e o fluctuatie permanenta intre blog personal si blog oarecum profesional, imi doresc sa scriu mai multe articole legate de calatorii, dar pentru asta trebuie sa si calatoresc, daca nu am reusit Turul Romaniei 2011, cu siguranta imi voi aloca timp pentru Turul Romaniei 2012. Poate se gasesc si niste sponsori, cine stie. De asemenea, in luna februarie vor exista cateva articole legate de excursia la schi in Austria.

Daca e sa merg in zona profesionala, probabil o sa am multe articole legate de antreprenoriat, sunt antreprenor si e normal sa am articole din zona asta.

Sunt sigur ca nu scap de zecile de evenimente la care voi fi invitat, asa ca vor exista multe articole si din zona asta.

Si as vrea sa stiu cate putin despre planurile pe care le au 5 prieteni,planuri legate de blogurile lor:

In primul rand,  Razvan Bucur, pentru ca s-a implicat si zbatut foarte tare anul acesta pentru a aduce cateva campanii faine  bloggerilor oficiali ZeList in detrimentul lasand deoparte blogul sau personal.

Apoi  Bogdan Doicin a inceput sa se implice foarte mult in ultima vreme in dezvoltarea blogului lui, asa ca sunt tare curios sa stiu ce planuri are pentru la anu’.

Nu uit nici pariul Chinezului, asa ca si de la Livia Iusan sunt dornic sa aflu ce planuri are cu blogul in 2012.

Nu-l iert nici pe George ca nu inteleg nimic ce face el cu blogul ala personal si chiar as vrea sa pricep si poate planurile pe 2012 ma vor lumina. Sau macar sa nu ma bage mai in ceata decat acum.

Si, nu in ultimul rand, vreau sa stiu ce are de gand, cu blogul lui, Alin Toma ca ii sunt dator de zilele trecute cand am uitat sa il includ intr-un proiect.

UPDATE: Si lui Madalin Blidaru ca sa nu mai fie nevoie sa o fure 🙂

5 comments

  1. o medie de 1000 unici pe zi, apoi sa nu scada niciodata sub 1000 traficul din analitcs

    daca traficul nu scade sub 1000 clar media de unici pe zi va fi mai mare de 1000 🙂

    Cat despre leapsa, asteapta-te sa intri-n ceata !

Comments are closed.