Leapsa: Ce vrei de la blogul tau in 2011

Posted by

Se pare ca pana si Bobby a observat ca vorbesc prea mult,  si mi-o dat de m-o julit cu o leapsa despre ce vreau eu de la blogul meu in 2011.

Regulile sunt simple, trebuie sa scrii un articol despre ce vrei de la blogul tau in anul care vine si ar trebui structurat pe trei zone foarte clare: constanta, trafic, continut.

Asa cum spuneam si alte dati, blogul meu este legat foarte mult de personalitatea mea si de ceea ce sunt eu si in offline. Acesta a fost mereu un motiv de gandire si de a nu aproba guest post-uri sau a dus la numeroase discutii legate de corectarea articolelor mele de catre sotie. Daca la cel de-al doilea punct am stabilit ca totusi da bine sa fie corectate, la primul inca nu am un raspuns.

Ironia sortii face ca tot de la Bobby sa fi invatat:

1. Sa fiu constant dar dupa ce am facut si eu ca el, o luna de zile cu un post in fiecare zi, cititorii mei au reactionat, si au spus ca nu mai scriu ca altadata, si au observat imediat fortarea mea de a scrie doar pentru a avea un post pe zi. Astfel am invata pe propria piele ca a fi constant nu inseamna a scrie doar de dragul de a scrie. Cu timpul am invatat ca poate fi constant si o data la 2-3 zile si cu un impact mai mare. E drept ca in ultima perioada a trebuit sa renunt la unele articole deoarece aveam poate si 2-3 pe zi de scris. Deci mai mult decat sa fiu constant mi-as dori sa am idei bune despre care sa scriu, cu cat mai multe cu atat mai bine.

2. Ca nu conteaza traficul, ci conteaza oamenii (…care te citesc). A reafirmat asta si zilele trecute pentru bloggerii mai noi care inca invata aceste reguli. Deci mi-as dori sa fiu un Bobby si nu un CodRosu pentru ca pot face alte 1000 de bloguri pentru trafic, dar blogul asta tine mult de brandingul personal.

Cat despre continutul pe care l-as vrea pe blog. Mi-ar place sa fiu implicat in campaniile firmelor mari, pentru ca asta are iarasi legatura cu brandingul personal. Mi-ar place sa fiu bagat si mai mult in seama si iertat cand spun sau fac tampenii. Mi-ar placea sa fiu bagat in seama de firma Samsung pentru ca am foarte multe electrocasnice de la ei si s-au adaugat si altele intre timp de la articolul ala, ca sa nu mai zic nimic de noua mea dragoste Galaxy Tab-ul pe care il vanez cu disperare la orice concurs. Mi-ar placea sa calatoresc mai mult decat anul care tocmai a trecut si sa scriu despre asta. Mi-ar placea sa vad un „Redescopera Romania” asa cum l-am facut eu si nu in graba in care a fost facut, am avut ceva critici aici. Nu stiu daca sunt lucruri noi despre care as vrea sa scriu si nu am scris, de fapt cred ca ar fi ceva, dar cred ca ar trebui sa am mult mai multa influenta pentru a scrie despre asa ceva. Eu cred ca viitorul omenirii ar trebui sa arate altfel, masini electrice, ferme robotizate, oameni care creeaza si nu muncesc ca sclavii pentru o bucata de paine. Suntem o „chestie” interesanta si e pacat sa dam mereu cu bata in balta, eu cred ca omul poate face minuni nemaivazute si nu e nicidecum un animal. Dar despre lucrurile astea o sa scriu la un moment dat.

Acum ca am terminat ce am avut de zis, sa vedem si cui dau mai departe:

1. Iuliana Ionescu – pentru ca nu vrea deloc sa iasa in fata si stie foarte multe lucruri si chiar experimenteaza multe chestii.

2. Titus – pentru ca desi stiu ca nu are timp, si ca mai are deja o leapasa de la mine pe care nu a mai apucat sa o preia, sunt foarte interesat de ce are de spus intotdeauna. In plus probabil ca el a fost piatra care a miscat brandul meu intr-o alta directie.

3. Sebi – pentru ca intotdeauna promovez un ploiestean si daca pe unul l-am luat la Netcamp, pe altul la TV, acum a venit timpul lui Sebi sa ne spuna cate ceva despre planurile lui.

4. Sadak – pentru ca a fost primul ploiestean care mi-a raspuns pe twitter la chemarea mea de a vedea cine ma urmareste. Pe el nu am cu ce sa-l promovez, ca deja s-a promovat singur cu mult inaintea mea.

3 comments

  1. vezi mai ce fac femeile, cica leapsa a venit de la Bobby Voicu via Haotik, tu ai fost doar asa la misto, Bobby e important, nu tu ai ales-o

  2. @cvm Haotik nu cred ca are o problema cu asta, asa ca nici tu n-ar trebui sa ai.
    De obicei se pleaca de la un subiect si dupa 3 persoane se ajunge la altul. Am vrut doar ca cine e interesat sa stie clar care au fost cerintele acestei leapsa.

    Uite o sa schimb venit cu pornit, poate asa o sa te simti mai fericit.

Comments are closed.