Leapsa: Prima intalnire cu calculatorul

Posted by

Am primit de la Cristi o leapsa prin care el vrea sa afla care a fost primul contact cu calculatorul. Si culmea cand am citit in articolul lui ce vrea sa ii povestesc primul gand a fost HC-91 si Toshiba. De ce anume cele doua nume? Pentru ca unu este numele pc–ului daca se putea numii asa, al primului calculator pe care l-am avut, al doimea este numele companiei in cadrul careia la un concurs am povestit deja aceasta amintire frumoasa a mea.

Deci nu voi putea sa preiau leapsa la modul de a repovesti ceva ce deja am scris cu ceva vreme pe blog, nu pot decat sa va reinvit sa cititi dand click pe linkul de mai sus si sa dau leapsa mai departe la trei oameni: Manuel, Costin (ca la ce pofticios de gadgeturi este acuma sigur nici el nu a avut jucarii cu butoane cand era mic) si nu in ultimul rand … stai sa imi aduc aminte cum o cheama pe domnisoara de la Spada de tot da intruna tarcoale pe aici pe blog… Monica (l-as fi pus pe Andrei dar cred ca nu a avut decat carti cand era mic, cred ca si acuma citeste pe google dintr-o carte)

4 comments

  1. Scuze, nu mi-am gasit timp sa scriu pe blogul personal, insa iti semnalez ca te inseli 🙂

    HC-95, TIM-S, Cobra si HC-91 au fost primele mele calculatoare. Acum foarte multi ani, cand astfel de masinarii nu existau decat prin Casa Pionierului, daca imi mai aduc bine aminte.

    Iar primul PS a fost un 386 SX, in ’96.

  2. Stai linistit, si eu am vreo 6-7 articole care trebuiesc scrise, nu le numesc advertoriale pentru ca nu sunt neaparat advertoriale in sensul clasic al cuvantului.

Comments are closed.