Legea atractiei

Posted by

Probabil ca toata lumea a citit de ea, unii zic sau cred ca-s baliverne, altii ca e perfect adevarat. Altii spun ca sunt simple coincidente; eu unu’ stiu ca functioneaza, doar ca trebuie sa intelegi cum stau lucrurile, si poti sa te uiti la filmul The Secret care te poate ajuta sa intelegi mai multe.

Cert e ca stiu ca acum o luna si ceva ma batea gandul sa incerc sa dau la actorie, nu stiu daca am talent, nu stiu daca e greu sau usor, dar e inca unul din lucrurile pe care as vrea sa il incerc in viata. Am decis ca totusi 4 ani din viata doar pentru a vedea daca imi place asta nu se merita si am renuntat la idee. Eu da, insa subconstientul meu se pare ca nu, asa ca in momentul acesta am 2 regizori in lista de messenger, si nu i-am cautat eu, pur si simplu ne-am intalnit, cu unul in tren (o sa va vorbesc despre filmele facut de el si de prietenii lui saptamana viitoare), iar pe celalalt, din intamplare la o conferinta, statea langa mine si am considerat eu ca merita sa o cunosc – e o regizorita. Putin mai tarziu am aflat ca nu blogul e pasiunea ei, ci filmul, si iarasi o sa vedeti o alta chestie misto saptamana asta si din partea ei.  Bineinteles, amandurora le-am explicat clar ca fac orice ca sa joc intr-un film.

8 comments

  1. Eu sincer cred ca e o prostie. Toata viata mi`am dorit un singur lucru, normal, deloc exagerat si cu cat il doresc mai mult cu atat scad sansele de reusita.

  2. Nu stiu cum sa iti explic, nici acum nu-s inebunit dupa motocicleta dar cand inchid ochi si imi imaginez cum tre sa arate un motor, arata exact cum arata si cel care il am in realitate. E drept ca astea au fost si motivele pentru care le-am ales, forma, designul, ca oricum nu stiam eu ce e cu cm cubi sau cu caii putere, desi am inteles din prima ca are mult prea multi si trebuie multa grija.

    Ai zice ca toata lumea isi doreste bani, dar iti spun ca eu unu chiar daca ma auzi ca vreau bani si ca nu imi ajung banii, nu imi doresc milioane de euro, sau ma rog, nu as zice nu sa pice din cer, dar daca e sa pun intr-o balanta lucrurile care imi aduc fericirea cu siguranta sunt altele, o casa undeva in mijlocul padurii, placa de snowboard, si poate si putin din celelalte pasiuni ale mele.

  3. buna… si eu aplic <> si functioneaza perfect in orice domeniu mai putin al banilor pt ca imi e greu sa nu ma gandesc si sa nu imi „rechem” datoriile. Incercati voi poate reusiti:) Succes si sa te vad pe sticla 😀

  4. O sa iti spun eu de ce nu merge cu bani. Pentru ca aproape nimeni nu-si doreste banii. Bani e doar o dorinta complementara a celorlalte dorinte, vrei bani ca sa iti iei o casa, vrei bani ca sa iti iei o masina, vrei bani pentru un iPAD. Vezi, defapt nimeni nu vrea bani, vrea o casa, o masina un iPAD.

  5. eh .. oricum mie nu imi folosesc! uite vezi!? sunt fericita si fara ei 😀

  6. Eu nu m`am referit deloc la ceva fizic, concret (ex banii, casa, masina, etc).

Comments are closed.