Loredana Sucu – un exemplu bun pentru toti corporatistii

Posted by

Loredana Sucu este o femeie speciala pe care trebuie sa o dau exemplu tuturor colegilor care isi petrec majoritatea timpului la birou, in fata calculatoarelor si nu fac sport macar 30 de minute pe zi. Viata de birou afecteaza sanatatea la un moment dat si ploiesteanca Loredana Sucu, care este pasionata de sportul in aer liber, s-a decis sa doboare anumite bariere si sa alerge 50 de kilometri de la Hipodrom (Ploiesti) pana la Arcul de Triumf (Bucuresti).

Tanara ploiesteanca a alergat duminica cei 50 de kilometri pe o vreme nu tocmai favorabila, iar acest lucru este de laudat, fiindca si un sportiv de performanta ar fi putut intampina dificultati. Ea a reusit sa isi atinga obiectivul acesta, chiar daca viata sa este una foarte aglomerata, impartindu-se intre viata de la Ploiesti si job-ul din capitala. Pe langa asta, Loredana le da tuturor celor care lucreaza la birou un semnal de alarma cu privire la sanatatea lor si lupta impotriva sedentarismului.

loredana-sucu-interviu-alergare-hipodrom-arcul-de-triumf-5

Desi vremea nu a tinut foarte mult cu ea si duminica in jurul orei 10 era foarte frig, Loredana si-a dus la bun sfarsit obiectivul, plecand la ora 10 de la Hipodrom si ajungand la ora 16:17 in capitala la Arcul de Triumf. Aceasta a fost insotita de o prietena cu masina, pentru a interveni in cazul unei urgente sau pentru a o ajuta sa se hidrateze pe parcursul drumului. Tin sa precizez faptul ca Loredana nu a alergat pentru vreo campanie anume, sau pentru vreun sponsor, ci doar pentru sanatatea sa si pentru a-si bifa un obiectiv pe care de mult dorea sa il atinga.

Pe aceasta cale, Loredana le transmite colegilor sai de breasla faptul ca sportul este un lucru important in viata fiecarui om si nu trebuie sa uitam de cele 30 de minute in care trebuie sa facem sport zilnic.

loredana-sucu-interviu-alergare-hipodrom-arcul-de-triumf-8

[via johncristea.ro]