TNT – The People Network

Posted by

Despre lucrurile faine pe care cei de la TNT le fac, nu are rost sa va mai povestesc, pentru ca deja le stiti cu totii si multi au vazut campania #livrarespeciala care le-a iesit foarte bine. Am sa va vorbesc astazi despre noua lor campanie, care adauga inca o bila alba, daca mai era nevoie, modului in care aceasta companie are grija atat de clienti, cat si de angajati.

TNT lanseaza o noua identitate de brand prin care se scoate in evidenta faptul ca aceasta companie dispune de resurse majore si de oameni cu valente unice in toata reteaua europeana. Fiind o campanie noua, TNT vine si cu un mesaj nou, prin care se reflecta cultura companiei, dar si preocuparea pe care o are pentru a avea relatii de lunga durata cu toti clientii. Mesajul “The Network People” evidentiaza rolul pe care il are reteaua de oameni dedicati, oameni care ajuta la cresterea cifrei de afaceri a TNT.

We are TNT The People Network

Campania “The Network People” lansata de TNT a luat amploare in peste 20 de tari europene, unde deja se ofera testarea gratuita de catre clienti a noului serviciu de curierat. Asadar, odata cu lansarea acestei campanii se lanseaza un nou brand, care va lua cu asalt intreg continentul european. Noua campanie a celor de la TNT va include o multime de oferte promotionale, campanii de promovare, concursuri si comunicari prin intermediul Social Media. Clientii TNT vor avea posibilitatea sa testeze o noua experienta TNT timp de opt saptamani.

Toti clientii TNT au posibilitatea sa trimita un transport international gratuit (pana la 100 kg). In acest mod, toate companiile pot testa eficacitatea folosirii serviciului de curierat de la TNT. Campania “The Network People” nu se adreseaza doar companiilor mari de pe piata europeana, ci si companiilor mai mici, care vor sa se extinda si in alte tari.

Poate nu par diferiti cei de aici de alte firme de curierat, insa mai trebuie sa stiti faptul ca TNT pune pret pe oamenii cu care colaboreaza si incearca sa creeze o comunitate din care toata lumea sa aiba de castigat. Ceea ce e diferit la TNT fata de alte firme este chiar faptul ca reuseste sa tina toti oamenii conectati si activi, punand la dispozitia clientilor toate resursele necesare, astfel incat clientii sa isi atinga propriile obiective.