Mi-am luat Samsung Galaxy Note 4, de la Quickmobile

Posted by

Se putea sa nu-mi iau Samsung Galaxy Note 4? Era o chestiune de timp si prietenii mei deja faceau pariuri legate de timpul in care voi rezista fara sa mi-l achizitionez. Si se pare ca nu am rezistat pana in 2015.

Am zis ca nu mai dau 3200 lei (cum am dat pe modelele anterioare) si astept pana spre primavara, februarie-martie, sa scada la 2600-2700 lei. Dar nu am rezistat departe de noul model pe care il avusesem deja in teste, in urma cu cateva saptamani.

Bineinteles ca alb, precum am avut si modelele anterioare. Nici nu se putea altfel. Modelul este SM-N910C, desi eu comandasem varianta cu F la final. Doua ore am stat suparat, nici nu m-am atins de cutia lui, sigilata inca, gandindu-ma ca trebuiau sa-mi trimita F. Dupa doua ore, un prieten m-a indrumat catre ceva review-uri si comparatii intre N910C si N910F si m-am mai calmat putin, iar dupa ce am deschis cutia, am uitat complet de micul impediment, mai ales ca documentarea de pe net si testele facute de altii pareau sa dea castig de cauza modelui cu C la coada.

Recitind articolele despre achizitia Note 2 si Note 3, am observat ca reprezenta o adevarata provocare financiara cumpararea lui. De data aceasta, banii respectivi erau oricum intr-un fond de siguranta, achizitionarea lui nu mi-a afectat absolut deloc planurile si bugetele pe anul acesta si asta cred ca e un lucru bun. As putea spune ca e prima oara cand imi permit telefonul.

Ma gandesc ca, daca am timp, sa fac o serie de articole dedicate lui pe DigiPedia.ro, dar nu ma aventurez sa promit prea multe, stiind ca nici timpul disponibil, nici cheful de scris de altadata nu mai exista pentru mine acum din abundenta. Oricum am constatat ca Dock Station-ul luat pe vremea lui Note 2 este inca compatibil cu Note 4. Nu am testat inca iesirea HDMI, dar sunt destul de increzator ca va functiona.

De ce am ales Quickmobile?

Probabil asta o sa va intrebati. Iar raspunsul este destul de simplu. Pentru ca lucrez de multa vreme cu ei (pe partea de marketing) si nu cumparasem inca nimic de la ei. S-au miscat impecabil, desi l-am comandat pe 30 decembrie, pe 31 era deja pus la curier. Ma asteptam la ceva intarzieri, stiind ca a fost nebunie in perioada sarbatorilor la firmele de curierat, dar a ajuns azi, in prima zi de lucru dupa sarbatori. Asa ca, daca aveti timp, aruncati-va un ochi pe www.quickmobile.ro, ca au tot felul de chestii interesante pe acolo. O parte o sa le testez in perioada urmatoare si o sa le vedeti in review-uri dedicate tot pe DigiPedia.

Review-ul la Samsung Galaxy Note 4 il puteti citi aici. L-am facut cand l-am testat, asa ca sa nu va asteptati la un nou review. O oferta buna, la 3099 lei, gasiti daca dati click pe imaginea de mai jos.

note_4_alb

4 comments

  1. Un prieten, zici?
    Sa te tina mult si bine! Dar la cum te stiu, deja incepi sa-ti bugetezi urmatoarea varianta…

    1. Sa nu exageram, inca nu s-a anuntat nimic de Note 5 :)) Cam de cand incep zbonurile incep bugtetarea pentru el. Desi cu noile planuri nu o sa mai fie nevoie de bugetare ca or sa fie bani pentru asta separat.

Comments are closed.